Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“NIJE VRIJEDNO CIJENE” Bokser u Grčkoj za ručak platio ceh pa počeo da PLAČE OD MUKE

Zabava
Autor:

Foto: Instagram

Jedno od prvih nepisanih pravila za sve turiste koji riješe da objeduju ili da se osvježe u tavernama ili barovima jeste da prije poručivanja dobro prouče meni, jer u suprotnom mogu da se rasplaču kad im stigne račun, poput jedanog muškarca koji je godišnji odmor provodio u Grčkoj.

Britanska bokserska legenda Riki Haton (40) i njegova djevojka Čarli, pamtiće ljetovanje na Mikonosu u Grčkoj, vjerovatno dok su živi. Naime, njima je na kraju ručka stigao račun od skoro 2.000 evra. Kako je Haton napisao, ono što ga je posebno zgranulo jeste cijena odreska od kobe govedine u visini od 920 evra.

– Upravo sam se probudio u lokvi je*enih suza. To dobijete kad ste debelo pohlepno go*no – napisao je od ispod svoje objave na Instagramu, nakon čega je dodao da prilikom poručivanja odreska nije gledao cijenu.

Pored ovog skupog specijaliteta i šampanjca od 490 evra, on je poručio i još nekoliko stavki čija cijena nije baš pristupačna, i prema riječima svima koji poznaju cijene na Mikonosu, kao i u ovom restoranu, prevazilazi granice umjesnog i onoga što restoran gostima stvarno nudi. U prilog tome idu i ocjene, pa i komentari na sajtu Trip advajzer.

View this post on Instagram

Don’t mess with the hitman bitch. ??#getupthereboy

A post shared by Ricky Hatton MBE (@rickyhitmanhatton) on

– Apsolutno sramotno rasipanje novca i daleko najgore iskustvo na plažnom klubu s kojim smo se ikada susreli, a intenzivno putujemo. Usluga je nevjerovatno loša, od minuta kad dođete. Hrana je OK, ali definitivno nije vrijedna cijene – samo je jedan od komentara nezadovljnih gostiju ovog restorana na Mikonosu.

(Index.hr, Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO