Zabava

"VI NISTE JA" Nataša Bekvalac odgovorila svima koji šalju "otrovne strelice" (VIDEO)

Jedna od najpopularnijih pjevačica na našoj javnoj sceni, Nataša Bekvalac često je bila na meti komentara kako od strane kolega tako i od publike, ipak, nije se mnogo obazirala na priče koje kruže o njoj, a u emisiji "Metar moga sela".

Nataša Bekvalac
FOTO: OLIVER BUNIĆ/RINGIER

Nataša je odgovorila i svima onima koji, kako kaže, šalju “otrovne strelice”.

Kao što je poznato Nataša Bekvalac je odrasla u Novom Sadu koji nije mali grad ali u kom ljudi, kako sama kaže za emisiju “Metar moga sela”, umiju i da ogovaraju.

– Novi Sad nije manja sredina, ali negdje smo i svi mala sredina. Znaju ljudi da ogovaraju, ali nekako prošlo je toliko godina i svi smo prošli svašta i mislim da sada svi imamo malo više razumijevanja jedni za druge, prevashodno za same sebe i da život malo, kada se izmjestimo, posmatramo drugačije. Dosta je osuda dosta je “jao, ja to nikad ne bih”. Sve svakome može da se dogodi i u trenutku kada želite da ispalite otrovnu strelicu ka nečijem životu nemojte zaboraviti da niste šetali njegovim cipelama, da niste prošli te njegove bolove, da niste mentalni i emotivni sklop tog čovjeka i da nikada ne znate zapravo kako biste vi, jer vi niste ja – kaže iskreno Nataša.

O tome koliko se i da li se promijenila od početka karijere pa do danas Nataša je takođe otkrila u pomenutoj emisiji.

– Iskreno da kažem, meni nikada nisu bila jasna pitanja o promjenama ko si nekada bio, a šta si sada. Uvijek sam to što jesam, jedina je razlika u tome kada sam počela da se bavim muzikom i kada me je širi auditorijum upoznao, to je jedina razlika, baš to što me je prepoznavalo više ljudi. Ali, zašto bi me bilo šta promijenilo? Pročitala sam prije neki dan da slava i novac promijene ljude, a onda se našao jedan pametan čovjek i rekao: “Ne, ne, ni slava ni novac ne promijene ljude, nego možda brže pokažu ko zaista jesu”. Tako da, ja sam ponosna na sve ono što jesam, čak i na svaku svoju grešku. Znam da generalno nikome nisam, sem sebi, pretjerano naštetila. Generalno, uvijek sam živjela život punim plućima i uvijek sam bila ono što u biti jesam – otvoreno kaže Nataša.

Pročitajte još

Nataša je u svom rodnom Novom Sadu naučila mnogo toga. Okruženju u kom je odrasla je zahvalna na tome što je osim porodice i okolina imala uticaja na nju i na to kakva je danas.

– Stvarno sam srećna što sam rođena u takvom gradu, što sam odrasla u takvom gradu i mislim da je za sve nas temelj, ono što je najvažnije, a da sve što je kasnije došlo u moj život sam mogla da izdržim jer sam imala zdrave i jake temelje koje ti ne daje samo porodica već puno udjela ima i okruženje u kom živiš i mjesto u kom si rođen. Svako od nas ima neki svoj put koji je zapisan, koji biramo i u biti je sve u redu – kaže Nataša Bekvalac, prenosi Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu