Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“NIŠTA JOŠ NISAM ČUO NI VIDIO” Pavić o Dodikovom ultimatumu da se odrekne “MANGUPA” u DNS

Politika
Autor:

foto : Siniša Pašalić / RAS Srbija

Predsjednik Demokratskog narodnog saveza Marko Pavić tvrdi da ne zna za jučerašnji ultimatum Milorada Dodika, koji mu je poručio da mora da se odrekne „mangupa“ u stranci ako želi da ostane njegov koalicioni partner.

-Nisam to ni vidio, ni čuo. Vraćam se iz inostranstva, upravo putujem, tako da zaista ništa ne mogu da komentarišem dok to ne pogledam večeras ili sutra ujutru – kratko je rekao Pavić za Srpskainfo.

Podsjećamo, predsjednik SNSD Milorad Dodik je na jučerašnjoj konferenciji za novinare izjavio da su neki unutar koalicije SNSD, DNS i SP na proteklim izborima radili protiv te koalicije.

Foto: Dejan Božić/RAS Srbija

Dodik je kao ilustraciju naveo primjer direktorke Šumskog gazdinstva „Vrbanja“ Kotor Varoš, članice DNS, „koja je već podnijela ostavku, jer je radila protiv koalicionih kandidata“.

-Zahvaljujem se lideru DNS Marku Paviću na korektnom odnosu koji je pokazivao u pogledu izborne kampanje, ali neki njegovi mangupi su određene stvari uradili veoma loše. Ukoliko on pristane da se odrekne tih ljudi, i dalje je naš koalicioni partner. O njemu mislim sve najbolje, ali mislim da su ga okupirali mangupi u njegovim redovima – rekao je Dodik, porenosi Srna.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO