Politika

"Nudimo budućnost svim generacijama" Vlado Đajić se obratio mještanima Verića

Nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice tri Vlado Đajić pozvao je danas stanovnike banjalučke mjesne zajednice Verići da na predstojećim opštim izborima podršku daju kandidatima SNSD-a jer samo ta partija garantuje stabilnosti i nastavak razvoja Republike Srpske.

"Nudimo budućnost svim generacijama" Vlado Đajić se obratio mještanima Verića
FOTO: SRNA

Đajić je na predizbornom skupu rekao da sve druge političke opcije nude konflikte i eksperimente što Srpsku može odvesti u neizvjesnost.

– Nudimo budućnost svim generacijama i neće biti revanšizma jer poštujemo sve druge partije i smatramo da svi građani treba lijepo da žive u Republici Srpskoj – istakao je Đajić.

Za banjalučki SNSD, dodao je, bitna su jednako sva naselja na području grada i ulaganja u njihov razvoj, a među njima su i Verići za koje kaže da je cilj da se izjednače sa sličnim mjestima u nekim zapadnoevropskim zemljama.

Kandidat SNSD-a za poslanika u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Snježana Novaković Bursać ocijenila je da su evidentni udari na Republiku Srpsku, njene nadležnosti i imovinu i da, radi njenog očuvanja i daljeg razvoja, vlast mora da vrši jaka i složna ekipa kao što je to SNSD.

– Građani su prema dosadašnjoj podršci SNSD-u prepoznali da je SNSD jedna jaka i složna ekipa koja će i dalje očuvati Republiku Srpsku -rekla je Bursaćeva. 

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu