Politika

O BRDARU NI RIJEČI Dubravac, Šljivić i Nešić ostaju u DNS

Novoizabrani poslanici DNS, Željko Dubravac, Nikolina Šljivić i Predrag Nešić izjavili su da odbacuju medijske spekulacije o napuštanju DNS.

O BRDARU NI RIJEČI Dubravac, Šljivić i Nešić ostaju u DNS
FOTO: DNS

 Za nas i dalje važi ono riječ je riječ i zato ostajemo vjerni DNS i isključivo kao poslanici DNS djelovaćemo u Narodnoj skupštini. Odbacujemo sve zlonamjerne medijske spekulacije koje su se pojavile vezano za naš politički angažman i naglašavamo da čvrsto stojimo na onim pozicijama na kojima smo stajali i prije izbora, navodi se u saopštenju za javnost iz te stranke.

– Samo tako možemo ostati vjerni građanima koji su glasali za politiku DNS i na osnovu čijih glasova smo dobili mandate, ali i vjerni sebi i svemu onome za šta smo se zalagali u kampanji. Biti narodni poslanik je velika odgovornost koju ćemo se truditi da ispunimo na najbolji način, a prodati narodnu volju je ispod časti i ispod našeg shvatanja politike – naveli su poslanici DNS.

Pročitajte još

Nakon što je Srpskainfo ekskluzivno objavila da je novoizabrani poslanik DNS u Narodnoj skupštini Republike Srpske, Dragan Brdar, blizu mijenjanja stranačkog dresa, odnosno da bi već u utorak, na konstitutivnoj sjednici Narodne skupštine trebalo da pređe u NPS Darka Banjca, pojedini mediji objavili su vijest da se DNS nalazi u “rasulu”, te da su na izlaznim vratima iz stranke i novoizabrani poslanici Željko Dubravac i Nikolina Šljivić.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu