Zabava

Obožava Jelenu, ali se DRŽI GVOZDENOG PRAVILA: Ovo je sestra Duška Tošića (FOTO)

Jelena Karleuša prijavila je supruga Duška Tošića za porodično nasilje 7. januara za Božić zbog čega mu je izrečena hitna mjera zabrane prilaska pjevačici 48 sati, a kasnije je i produžena na još 30 dana.

Obožava Jelenu, ali se  DRŽI GVOZDENOG PRAVILA: Ovo je sestra Duška Tošića (FOTO)
FOTO: MILAN ILIĆ, INSTAGRAM/RAS SRBIJA

Njihove porodice se ovim povodom nisu oglašavale, ali jedno je jasno, da se Tošićeva sestra drži istog pravila kao i njen brat.

Duško je, naime, nakon drame u njihovom domu, demantovao navode da je bio nasilan, a Jelena je samo apelovala na medije da nepišu neistine o njenoj porodici, ali nije govorila o događajima iz porodičnog doma.

– Poštovani pratioci, prijatelji i pripadnici medija. Obično ne volim da se obraćam ovim povodom pošto smatram da moje ime, lik i djelo treba da bude vezano isključivo za sportsku priču i dobra humana djela. Ispratio sam šta većina medija objavljuje i zato sam primoran da se obratim na ovaj način, prenosi Blic.

Pročitajte još

– Kao što možete da vidite da sam svuda predstavljen kao nasilnik i u svakom naslovu sam ja lošija strana. Prvi sam od onih koji ne podržavaju nasilje i nikad se time nisam služio. Ljudi koji poznaju mene, znaju da sam ja čovjek koji se uvijek trudi da bude gospodin ma gdje bio i šta god radio. Zato hoću da znate da ću i ovog puta ostati dosljedan sebi, čekaću da vetar prođe pored mene – napisao je Duško u saopštenju.

O događajima u porodici Karleuša-Tošić ćute i prijatelji i članovi porodice. Međutim, Instagram profil rođene sestre Duška Tošića Katarine daje odgovor na mnoga pitanja, te je jasno da se i ona drži gvozdenog pravila kao i njen brat.

Otkako je u medije isplivala Karleušina ljubavna afera sa Tošićevim kolegom Ognjenom Vranješem, Duško u javnosti ne spominje ime svoje supruge, a praktičan primer toga je i ovo njegovo obraćanje u kom spominje dvije strane, ali ne piše ime svoje supruge Jelene Karleuše.

Pored toga što ne spominje njeno ime, on na svom Instagram profilu nije okačio nijednu fotografiju na kojoj je njegova žena ni sama, niti sa njim, baš kao ni njegova sestra koja je poslednju fotografiju, na kojoj je i Karleuša, objavila prije skandala, dok sa bratom objavljuje fotografije.

Na mjesto okršaja 7. januara došla je plicijska patrola koja je ustanovila da je Tošić, navodno, najprije pljunuo Jelenu, a zatim je ošamario toliko jako da joj je posjekao lice. Da se napad tako odigrao potvrdilo je i dvoje svjedoka, članova porodice – Jelenin brat Marko i njena tetka Danijela, sestra majke Divne.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu