Politika

"Očekujemo pobjedu Petrovića" Miličević poručuje da se SDS maksimalno angažovala oko referenduma

Bijeljina treba da napreduje na način da narodni novac završava kod naroda, a ne da se zadržava po namještenim tenderima i zato je potrebno da stanovnici Bijeljine u nedelju 19. marta glasaju protiv opoziva i omoguće gradonačelniku Ljubiši Petroviću da nastavi raditi u korist stanovnika Bijeljine.

Sjednica predsjedništva SDS
FOTO: SDS

Poručeno je ovo sa sjednice Predsjedništva Srpske demokratske stranke koja se danas održava u Bijeljini.

V.d. predsjednika SDS Milan Miličević rekao je da je ta stranka potpuno spremna u organizacionom smislu i da je obezbijedila kompletnu logistiku organizacije za dan održavanja referenduma o opozivu gradonačelnika Bijeljine.

– SDS je maksimalno angažovana, ne samo danas, nego poslednjih nekoliko mjeseci ovde u Bijeljini preko Gradskog odbora SDS. Ozbiljno smo pristupili kampanji i predkampanji i naravno organizaciji za izborni dan. To su  one standardne stvari koje su vezane za pokrivanje svih biračkih mjesta članovima biračkih odbora, akreditovanim posmatračima i svega onoga što čini kontakt sa biračima – istakao je Miličević.

Sjednica predsjedništva SDS
FOTO: SDS

Napravili smo, dodaje on, odličnu organizaciju u kojoj svako zna šta treba da radi.

– Ja sam zadovoljan svim tokom predizbornog perioda i svim skupovima. Imam pozitivan utisak kada je u pitanju i reakcija birača i vidi se da Bijeljina ima poseban afinitet i emociju prema SDS danas kao što je imala i prethodnih decenija – istakao je Miličević.

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović je pozvao stanovnike Bijeljine da u što većem broju izađu na glasačka mjesta i glasaju protiv njegovog opoziva kako bi zajedno nastavili graditi i razvijati ovaj grad.

Sjednica predsjedništva SDS
FOTO:

Pročitajte još

– To ćemo raditi  na bazi ovih istinskih vrijednosti i svemu onom što smo pokazali boreći se proti ovog nakaradnog režima i boreći se protiv kriminala i korupcije – naveo je Petrović. Pozvao je sugrađane da se u što većem broju pojave na biralištima i da glasaju po svom ubjeđenju, savjesti i mišljenju.

– Kako bismo već od 20 marta nastavili da gradimo našu budućnost, da  radimo transparentno i da nastavimo našu borbu protiv kriminala i korupcije – istakao je Petrović.

Sjednica predsjedništva SDS
FOTO: SDS

On je poručio da će zajedno sa građanima da gradi Bijeljinu na bazi istinskih vrijednosti.

– Nastavljamo borbu protiv svih društveno negativnih pojava, korupcije i kriminala. Pokazali smo da tako dolaze rezultati i u smislu stabilizacije rada javnih preduzeća i naravno i kada se budžetom raspolaže na jedna transparentan način. Bijeljina treba da napreduje na način da narodni novac završava kod naroda, a ne da se zadržava po namještenim tenderima, javnim nabavkama i svemu onom što znači otimanje i krađa javnog novca – izričit je Petrović.

On je ovom prilikom, pored građanima Bijeljine, izrazio zahvalnost svim saborcima iz SDS na podršci koju mu pružaju.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu