Zabava

Oglasila se Helena Topalović "Udala sam se na prazan stomak" (FOTO)

Kćerka pjevača Milana Topalovića Topalka, Helena Topalović, udala se juče za Dragana Gagu Aleksića, bivšeg muža voditeljke Jelene Dimitrijević.

Oglasila se Helena Topalović "Udala sam se na prazan stomak" (FOTO)
FOTO: INSTAGRAM

A sada se prvi put oglasila nakon svadbe.

– Udala sam se na prazan stomak, nemojte da brinete dušebrižnici. Muža ne krijem, već ne želim da dijelim našu privatnost, ostavite me na miru da uživam – napisala je Helena na svom Instagram profilu.

FOTO: INSTAGRAM
FOTO: INSTAGRAM

Vjenčanje i svadbeno veselje organizovano je u tajnosti u jednom luksuznom beogradskom restoranu, a komšije u Rakovici su dan nakon svadbe rekle da nisu čuli galamu i muziku, te da nije bilo nikakve pompe oko jučerašnjeg vjenčanja.

– Često je viđam u kraju, na parkingu ispred moje zgrade ostavlja svoj automobil Rendž Rover, a vidim je i kada šeta svog psa. Lično je ne poznajem, ali se uvijek javi ljudima iz zgrade. Njenog muža nisam viđala, ali sam je sretala sa bivšim dečkom ispred zgrade, onim teniserom (prim.aut. Damir Džumhur) – ispričala je Helenina komšinica za 24sedam.

FOTO: INSTAGRAM
FOTO: INSTAGRAM

S druge strane, radnica iz obližnje prodavnice je ispričala da kod nje najčešće dolazi Topalko.

– O svadbi ne znam ništa, za koga se udala? Nju nisam skoro vidjela, nismo ni znali da se udaje. Vesnu (njenu majku) vidim kada šeta psa, ponekad ona svrati kod nas, ali češće kupuje Topalko. On je veoma fin i ljubazan, uvijek lijepo razgovara sa nama – ispričala je ona, a ekipa gorenavedenog portala je uhvatila Helenu sa suprugom ispred porodičnog doma danas.

Iako je dan ranije blistala u prelijepoj vjenčanici, danas to nije bio slučaj jer se Helena pojavila u opuštenom izdanju, sa minimalno šminke na licu, vezanom kosom, u majici i farmerkama. Helenin izabranik je bio u bermudama i crnoj majici, a svojoj dragoj je pomogao.

On joj je dao u ruke kese, a potom su se zagrlili i pao je poljubac. Aleksić je zatim sjeo u svoj automobil i uputio se u nepoznatom pravcu, što je bilo čudno jer su se tek vjenčali, a prvi dan poslije svadbe ne provode zajedno. Helena se, sa nekoliko kesa u rukama, uputila ka stanu gdje je živjela dok je bila neudata.

Inače, Helena se vjerila prije nešto više od nedjelju dana u Marbelji. Tada je na svom nalogu na veliku pažnju javnosti koja se zainteresovala kako za to ko je njen partner, tako i za to kada će se desiti svadba. Iako je bila na Ibici do prije samo neki dan, očigledno je Helena uspjela da organizuje Instagramu pokazala prsten koji je dobila od budućeg supruga. Njena objava privukla je sve.

Prihvati notifikacije