Zabava

"On je preminuo jako mlad" Ivan Marinković zaplakao u emisiji, a onda raskrinkao par koji krije svoju vezu

Ivan Marinković sinoć se rasplakao u emisiji "Narod pita".

"On je preminuo jako mlad" Ivan Marinković zaplakao u emisiji, a onda raskrinkao par koji krije svoju vezu
FOTO: PETAR MARKOVIĆ/RINGIER

Naime, na pomen pokojnog oca Ivan Marinković nije mogao da zaustavi suze.

 Moj pokojni otac je imao jednog najboljeg druga i zvao se Ivan, on je preminuo jako mlad i moj otac je meni dao ime po njemu. Inače, moj kum koji je mene krstio, a to se desilo nakon smrti moga oca, nažalost i on je pokojni, njegova majka pokojna majka Đinka, je mene svake godine zvala na ovaj dan i čestitala mi imendan. Ja to nisam znao godinama i raznježilo me je ovo i hvala vam puno – rekao je Ivan s knedlom u grlu gledateljki koja mu je čestitala imendan.

Ivan se osvrnuo i na poznanstvo sa Dejanom Dragojevićem, prenosi Blic.

Pročitajte još

– Dejan i ja smo bili u jednom rijalitiju i mislim da je Dejan nekako sličan meni. Smatram ga vrlo inteligentnim čovjekom. Čuo sam da je Dejan mene podržao u Zadruzi 6, ništa to meni ne mijenja mišljenje o njemu jer je isto i prije i sada… Znate šta je razlika između toga što je Dejan Dragojević pobjednik i generalno?! Osim ako ima ulogu, dobio je tu ulogu žrtve kao što je Ana imala, to treba da, neću reći da iskoristiš, što je meni užasno. Tada sam rekao i Ani: “Ana, ti moraš da budeš kompletan igrač i komentator i sve, da zadovoljiš kompletnu sliku”. Sad da nema Ivana Marinkovića i Lepog Miće, jedino ona pravi neki haos napolju oko novog dečka i kuma – rekao je Ivan.

 Za kraj je  otkrio da su Slađa Lazić i Lazar Čolić Zola u vezi.

– Gledao sam emisiju gdje su bili Zola i Boki, Slađa mi je bila u dispoziciji. Ne znam zašto Zola ima potrebu da se predstavlja kao ne znam ni ja šta, a apsolutno sam upućen u to da je juri po Zlatiboru. Oni jesu zajedno, Slađa je kod Zole u Beogradu u Etno selu, Zola živi tamo već danima – dodao je Ivan.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu