Politika

OSIGURANJE REDA TOKOM GLASANJA Radović pozvao MUP Srpske da obezbijedi izbore u Doboju

Šef Izbornog štaba SDS Doboj Milan Radović pozvao je MUP RS da profesionalno i bez ikakve rezerve sankcioniše svakoga ko bi eventualno kršio javni red i mir u nedelju tokom izbora u tom gradu.

OSIGURANJE REDA TOKOM GLASANJA Radović pozvao MUP Srpske da obezbijedi izbore u Doboju
FOTO: SDS

On je pozvao i  Centralnu izbornu komisiju da, pored prisustva njihovih posmatrača na biračkim mjestima, obezbijedi i akreditovane osobe za praćenje izbornog materijala od mjesta glasanja do mjesta za brojanje.

Pročitajte još

– Izbori u Doboju su bezobrazno pokradeni i to je osnovni razlog zašto se ponavljaju. Cilj SDS i opozicionih stranaka je da se u nedjelju 21. februara izbori održe u demokratskom duhu i da  pokazemo da će svaki glas građana biti zaštićen. Ovaj put se izborna volja neće mijenjati ubacivanjem lažnih glasačkih listića, prilikom transporta izbornog materijala ili pri brojanju glasova u gradskoj izbornoj komisiji – rekao je Radović.

On je poručio da su posmatrači opozicije u Doboju akreditovani od strane CIK, tako da najava od juče da će neko pokušati da ugrozi javni red i mir na dan izbora ne stoji.