Zabava

"Otelo se kontroli" Snežana Savić otkrila da u jednoj intimnoj sceni sa Bjelom uopšte nisu glumili

Snežana Savić nikada nije igrala na kartu atraktivnosti, ali je bila svjesna da niko ne nju ne ostaje imun. Bila je udata za reditelja Dragoslava Lazića, sa kojim ima kćerku Anitu, a onda poslije razvoda nikada nijednog emotivnog partnera nije predstavila javnosti, ali je otkrila da već skoro deceniju kraj sebe ima muškarca.

Snežana Savić i Bjela
FOTO: YOUTUBE/SCREENSHOT

Glumici su svojevremeno postavili nezgodno pitanje, na koje je ona uspjela dostojanstveno da da odgovor.

Naime, na pitanje koji njen kolega se najljepše ljubi, glumica je dala odgovor:

– Mnogo tražite od mene. Zavisi dokle ideš i da li je pravi poljubac. Sa Bjelom sam se pravo ljubila. Nije bio dogovor, otelo se kontroli i on je takav čovjek voli da glumi iskreno, valjda… Ne znam – rekla je tada nasmijana Snežana Savić, koja je ostavila trag i u popularnoj seriji “Bolji život”, u kojoj je jedna od najupečatljivijih scena upravo ta kada se njen lik Nina Andrejević, ljubi sa Bobom Popadićem kojeg je igrao Dragan Bjelogrlić.

Pročitajte još

– To je dobra serija koja je uvijek aktuelna jer govori o ljudima i njihovim životima. Bjela je bio sjajan u ulozi Slobodana Bobe Popadića, ali sramota me je da ja sad matora pričam o tom našem poljupcu iz serije – rekla je glumica jednom prilikom i priznala da se stidjela golišavih scena koje je snimala:

– Baš me je bilo sramota kada sam morala da se skidam zbog uloga. Nikada se nisam lijepo osjećala, ali to je moj posao i kada se čovjek opredjeli za glumu mora da shvati da je njegovo tijelo oruđe za rad – istakla je glumica, prensoi Kurir.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije