Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

OVAKO JE AJFONKA PRIČALA “Lakše je sa nekim da sam sat, nego da organizujem ribe”

Zabava
Autor:

Foto: ustupljena fotografija

Starleta Tijana Maksimović, poznatija kaoTijana Ajfon, uhapšena je noćas kod Bijeljine kada je pokušala ilegalno da pređe granicu preko rijeke Drine u čamcu, sa još tri djevojke koje je vodila na žurku. Tijana Ajfon je osumnjičenja za podvođenje i organizovanu prostituciju, a ovo nije prvi put da se našla u žiži javnosti ovim povodom. Godine 2017. je isplivao njen snimak u kojem je govorila o intimnim odnosima, ali i o organizovanju djevojaka.

U javnosti se, kako je ranije prenosio Svet, pojavio glasovni snimak Tijane Ajfon koja je pričala da ne može da ima odnose.

Tijana je na tom snimku govorila da će imati odnose dva sata, ali da joj nije do toga jer je već tri puta obavljala tu radnju i da više ne može pa šta god da joj se nudi. Ona je tom prilikom rekla da joj je i puna torba raznih pomagala. Između ostalog je i rekla da ima problema.

– Znači, ovo mi je… Vjeruj mi da mi je lakše da sa nekim imam odnos sat vremena nego da organizujem ribe za bleju fazon. Evo Ivana, brate, ide sad u 11, doći će kasnije. I ovaj… Koga god zovem – mogu kasnije, mogu kasnije, mogu kasnije. Brate mili! – čulo se na snimku.

Kada je ovaj video izašao u javnost Tijana je tvrdila da se na snimku zaista čuje njen glas, ali da ne govori o sebi već da prenosi tuđe riječi, odnosno da govori o nekom drugom.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO