Zabava

Pjevačica skinula više od 20 kilograma i ne planira da stane "Nisam jela 12 dana, dijeta me umalo koštala života"

Zorana Pavić smršala je za osam mjeseci 20 kilograma i pobrala brojne simpatije javnosti.

Pjevačica skinula više od 20 kilograma i ne planira da stane "Nisam jela 12 dana, dijeta me umalo koštala života"
FOTO: DEJAN ŽIVANČEVIĆ/RAS SRBIJA

Nikada nije krila da je smršala uz rigoroznu dijetu koja ju je umalo koštala zdravlja, te je savjetovala sve da vode računa i da, zbog izgleda, ne ugroze svoj život. Pavićeva je, dok se pridržavala posebne ishrane, išla i na vježbe, a sad je duhovito pokazala kako bez problema da uradi 100 ponavljanja za ruke i leđa.

– Zapratite me za još savjeta, tako uradim i 100 sklekova svaki dan – napisala je uz video.

Podsjetimo, pjevačica je ispričala kako joj je pošlo za rukom da brzo smrša, uz napomenu da to nikome ne bi preporučila, iako je i te kako zadovoljna rezultatima.

– Uz lasere na koje redovno idem, koristila sam i neke rigorozne metode koje stvarno nikome ne bih preporučila. Ja sam za kratko vrijeme željela da budem top. Krenula sam da idem i u teretanu i počela sam da mijenjam ishranu – objasnila je ona.

– Pišu mi uglavnom žene, da im dam savjet. Ja sam ujedinila više stvari. Rigorozna varijanta me koštala zdravlja, 12 dana nisam jela, koristila sam neke sirupe. Bilo mi je jako bitno da izgledam kako sam željela, to mi je pošlo za rukom, ali mi je bilo narušeno zdravlje. Promijenila sam svoj način života. Imala sam hormonski poremećaj, ali se sve dovelo u red. Sada sam ona stara – nova – rekla je Zorana, koja se viška kilograma riješila u periodu od osam mjeseci, piše Blic.

Prihvati notifikacije