Banjaluka

Plan vakcinacije za iduću sedmicu: Na Banjalučkom velesajmu revakcinacija građana

“Dom zdravlja” u Banjaluci je objavio plan vakcinacije za iduću sedmicu, tačnije za period od 27. septembra do 02. oktobra.

Plan vakcinacije za iduću sedmicu: Na Banjalučkom velesajmu revakcinacija građana
FOTO: ALEKSANDAR GOLIĆ/RAS SRBIJA

Iz ove ustanove su poručili da će se od 27. septembra do  30. septembra, kao i 02. oktobra obavljati revakcinacija građana na vakcinalnom punktu u hali Banjalučkog velesajma.

Napomenuli su da će svi građani biti obaviješteni telefonskim putem o terminu revakcinacije.

Naveli su da će 01. oktobra od 15:30 do 19:00 časova biti organizovana akcija  “Otvorena vrata” a građani će se moći vakcinisati prvom dozom Sinofarm vakcine.

 – Nastavlja se vakcinacija protiv korona virusa na punktovima u seoskim i prigradskim ambulantama porodične medicine – rekli su u ovoj ustanovi.

Dodali da je pripremljen i raspored njihovog rada: 27. septembra Dragočaj, Potkozarje, Verići, Piskavica; 28.septembra Vrbanja, Zalužani, Mišin Han; 29.septembra  Srpske Toplice, Karanovac, Krupa na Vrbasu, Bočac;

 30. septembra  Goleši,  Kola, Agino Selo;

 01. oktobra Borkovići,Bronzani Majdan i Stričići.

– Molimo sugrađane da poštuju epidemiološke mjere kako bi se izbjegle eventualne gužve i bespotrebno zadržavanje na vakcinalnom punktu u hali Banjalučkog velesajma, a sve u cilju što bržeg i efikasnijeg provođenja procesa vakcinacije – poručili su iz Doma zdravlja.

Prihvati notifikacije