Hronika

PODRŠKA KOLEGA "Neda je nedavno doživila tragediju, nadamo se da će doći sebi"

Neda Arnerić, velika srpska glumica koja je preksinoć u teškom stanju dovezena na Vojno-medicinsku akademiju, i dalje je, kako je “Blic” pisao, u teškom, ali stabilnom stanju.

PODRŠKA KOLEGA "Neda je nedavno doživila tragediju, nadamo se da će doći sebi"
FOTO: VESNA LOLIĆ/RAS SRBIJA

Nakon što su saznali šta se dogodilo, kolege Nede Arnerić su veoma zabrinute. Glumac s kojim igra u predstavi “Izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo” i s kojim je u posljednje vrijeme provela najviše vremena, Feđa Stojanović kaže da se glumica borila sa depresijom nakon smrti supruga.

U pojedinim medijima pojavile su se i spekulacije da je Neda Arnerić pokušala da se ubije, ali Stojanović kaže da o tome “apsolutno ne zna ništa”.

Pročitajte još

Znam isto što i vi, maloprije sam pročitao u vijestima. Nju ne mogu da zovem jer znam da je u bolnici, tako da nemam nikakvu informaciju o tome. Želim joj sve najbolje. Ona je, nažalost, doživjela tu tragediju da joj je muž umro poslije duže bolesti, ali je nekako došla k sebi i bila je vrlo raspoložena u posljednje vrijeme i voljela je da radi. Meni je ovo iznenađenje. Očigledno povremeno ima depresiju protiv koje ne može da se bori, ali kad radimo predstavu, Neda radi s velikom ljubavlju. Imamo zakazano sedam, osam gostovanja i po Makedoniji i ne znam gdje sve. Nadam se da će se vrlo brzo oporaviti, to je vjerovatno povezano s depresijom, ali objektivno – ništa ne znam – rekao je Feđa za “Kurir”, a u prilog njegovim riječima ide i izjava koju je Arnerićeva dala prije samo nekoliko dana.

– Zanimanje nam je da nas drugi primijećuju. Iako se ponekad umorim od toga! Za glumice je još nekako podnošljivo, ali vidim da se rediteljke jako bore za svoja prava, koja su im često uskraćena – kazala je Neda za bosanski Dnevni avaz.

Irfan Mensur ne krije da je šokiran:

– Saznao sam prije 15 minuta. Neda i ja smo radili i bili smo u kontaktu i bogzna kako i tako dalje… Rado bih vam bilo šta rekao, ali stvarno ništa ne znam. Neda je bila sasvim u redu. Poslije sahrane muža gostovala je s Feđom i tom ekipom s predstavom po Srbiji. Imali su zakazanu turneju i u Makedoniji. Šokiran sam – rekao je Mensur, dok je njegov mladi kolega Milorad Miki Damjanović Nedi poželio brz oporavak.

– Neda je jedna od mojih najdražih koleginica. Usudiću se da kažem da je ona moj prijatelj. Šaljem joj uvijek, ona to zna, samo pozitivnu energiju i zagrljaje – rekao je Damjanović za “Kurir”.

(Blic)

Prihvati notifikacije