Politika

POMOĆ DOŠLA S NEOČEKIVANE STRANE Šulić pozvao Trivićevu NA KAFU, a evo i zašto

Iako je predizborna kampanja već uveliko počela, a samim tim se i politička retorika sve više zaoštrava, to nije spriječilo dvoje poslanika iz dva najveća „suparnička“ tabora da ovih dana dogovore kafu.

POMOĆ DOŠLA S NEOČEKIVANE STRANE Šulić pozvao Trivićevu NA KAFU, a evo i zašto
FOTO: ALEKSANDAR GOLIĆ, SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Riječ je potpredsjedniku Narodne skupštine Republike Srpske i poslaniku SNSD Denisu Šuliću i oštroj PDP-ovoj poslanici Jeleni Trivić, koja je poznata kao osoba bez dlake na jeziku koja uvijek kaže šta misli, pa često svojim govorima u skupštini iznervira poslanike vladajuće većine.

Da to što u skupštini sjede na suparničkim stranama ne mora biti prepreka za međusobno druženje i uzajamnu pomoć Šulić je pokazao juče kada je pozvao Trivićevu na kafu kao znak zahvalnosti jer mu je pronašla vozačku dozvolu koju je pretodno izgubio.

– Jutros sam u žurbi izgubio vozačku dozvolu koju je pronašla @trivic_jelena!  Kolegice Trivić, hvala Vam puno! Dužan sam Vam kafu 🙂 – napisao je Šulić na svom tviteru.

Trivićeva mu je ubrzo odgovorila da prihvata kafu, ali da ne pričaju o politici. Istakla je da je vozačku pronašao jedan drugi član njene stranke, nakon čega je ostavio njoj da vrati Šuliću.

Nakon toga Šulić je poručio Trivićevoj da je na kafu pozvan i njen partijski kolega koji je pronašao vozačku.