Društvo

"Potrudićemo se da sve bude čisto" U Trebinju velika akcija uređenja grada

 U Trebinju je jutros počela tradicionalna akcija uređenja grada povodom, 22. aprila Međunarodnog dana planete Zemlje, a moto ovogodišnje akcije je "Ljepša Trebišnjica - za ljepše Trebinje", s obzirom na to da će najviše aktivnosti biti u obalnom dijelu i na samoj rijeci.

"Potrudićemo se da sve bude čisto" U Trebinju velika akcija uređenja grada
FOTO: D. ČOLOVIĆ/RINGIER

Stevan Bekan, direktor Javne ustanove “Ekologija i bezbjednost”, koja je uz Grad Trebinje organizator akcije, rekao je da će aktivnosti biti i u drugim dijelovima grada kako bi Trebinje što ljepše izgledalo za vaskršnje praznike.

Pročitajte još

– Trebišnjica nama mnogo znači, to je ljepotica našeg grada i mi ćemo učiniti sve što je potrebno da je čuvamo. Ne samo danas nego i narednih dana, posebno nadležni iz Hidroelektrana na Trebišnjici koji se trude da to sve izgleda kako treba – rekao je Bekan novinarima.

Prema njegovim riječima, gosti koji dolaze u Trebinje kažu da je to jedan od najljepših i najuređenijih gradova u regionu što je na ponos svih.

– Ima i problema na nekim mjestima i nastavićemo da radimo i potrudićemo se da sve bude čisto i sređeno kao centar grada – istakao je Bekan.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu