Zabava

PSOVKE, VRISKA, UDARANJE Tara uplakana i raščupana napustila stan nakon raskida sa Ša

Rijaliti par je ponovo imao žestok sukob, a njihova komšinica priča da joj se pred očima odigrala horor scena.

PSOVKE, VRISKA, UDARANJE Tara uplakana i raščupana napustila stan nakon raskida sa Ša
FOTO: JOVAN ILIĆ/RAS SRBIJA

Reper je vikao iz sveg glasa iz stana se čula lomnjava, a njegova djevojka je raščupana i uplakana sa kesama i ljubimcem pobjegla iz zgrade.

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša pola su noći držali komšije budne zbog vike, salvi psovki i lomljave od kojih se orila zgrada. Blicu se javila stanarka te zgrade pa do detalja ispričala šta se zapravo dešavalo tog dana.

– Dan prije njihove svađe Nenad je neku crnku uvodio u stan, Tara nije bila tu. Poslije više od pola sata su izašli iz stana zagrljeni i ušli su u auto. Nakon duže vremena Nenad se vratio sam, nakon 20 minuta je došla Tara, ali i ostatak društva, pa su svi bili zajedno, provodili se. E sutradan je nastao ozbiljan haos. Do večernjih časova sve je bilo u najboljem redu, ali poslije toga vriska, lomljava, udaranje, ne može da se opiše. Toliko su vikali, orila se zgrada cijela, zabrinula sam se – priča komšinica i dodaje:

– Moja terasa gleda ka parking placu na koji Nenad parkira automobil, u jednom trenu sam izašla da vidim šta se dešava, čula sam da lupaju vratima od stana, pa sam pretpostavila da će neko da izađe. Sa terase sam vidjela Taru kako u jednoj ruci drži kese, a u drugoj tu kucu koju su zajedno kupili. Uplakana je pominjala raskid i otišla kod drugarice, a Nenad je u tom momentu bio na vratima i uz psovke i grozne uvrede joj sručio: “Nisam ti ja kao oni tvoji na koje si navikla”. Ona je jecala, bila je raščupana i očigledno da je do sukoba došlo, to je bila prava horor scena. Nakon toga se vratio u stan, a ona se vraćala nije.

FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RAS SRBIJA

Komšinica otkriva i da je reper nakon raskida nastavio dalje i djelovao raspoloženo, dok Taru u kraju nisu vidjeli.

– Mislila sam da se oni vole, poslije ovoga sam ostala u šoku. Imam malu djecu, potresli su se, nije to igranje, ludnica je u njihovom stanu bila. Nenada smo maloprije vidjeli, javio se, veseo je i razdragan, ne djeluje da pati. Ali ono što djeluje je da su se stvari među njima definitivno promijenile – zaključila je za Blic.

Rijaliti ljubavnici su se nakon obračuna otpratili sa društvene mreže Instagram, a Tara je takođe obrisala i sve zajedničke fotografije sa Ša. Podsjetimo, Tara i Nenad su i prije nekoliko nedjelja raskinuli vezu, tada su se takođe otpratili sa Instagrama, a došlo je i do fizičkog obračuna. Sve to se odigralo u Skoplju, kada su bili u posjeti njenom ocu, ali su se ubrzo nakon toga pomirili.

Tara Simov je prije nedjelju dana imala saobraćajnu nezgodu, slupala je automobil Nenada Aleksića Ša koji vrijedi 100.000 evra, i tom prilikom zadobila povrede kičme i potres mozga. Kako smo tada saznali, u automobilu sa njom je tokom saobraćajne nezgode bila i njena drugarica, a spekulisalo se da je uzrok udesa njeno loše psihičko zdravlje i svađa sa dečkom, Nenadom.

Nakon drame Simova je otkrila kako reperu pada to što nema više “Mercedes”, koji je kupio nakon “Zadruge”.

– Teško mu pada sve to za auto, uzeo je mnogo bolji auto, ali srećan je što je slupao. Bukvalno smo pričali i rekao je da je mnogo bolje što je slupao jer je sada mnogo bolji auto uzeo. Nenadu se više isplatilo što je slupan auto – rekla je Tara, a onda spomenula voznju automobila bez dozvole:

– Voziću sa ili bez dozvole dokle god ja to poželim – zaključila je Tara u lajv uključenju.

Prihvati notifikacije