Politika

RAJČEVIĆ NA KONVENCIJI SNSD Na lokalne izbore izlazimo pod sloganom "Okupljanje za Srpsku"

SNSD na lokalne izbore izlazi pod sloganom "Okupljanje za Srpsku", rekao je danas šef Izbornog štaba SNSD-a Srđan Rajčević.

RAJČEVIĆ NA KONVENCIJI SNSD Na lokalne izbore izlazimo pod sloganom "Okupljanje za Srpsku"
FOTO: FOTO: SNSD
Srđan Rajčević

Rajčević je izjavio da je cilj ove stranke i njenih 200.000 članova snažna, razvijena i stabilna Republika Srpska, te da nema sumnje da će se do njega stići iako su okolnosti otežane.

Pročitajte još

– Epidemija virusa korona ostavlja ekonomske, zdravstvene i druge posljedice i stavlja naše društvo u depresiju. Uprkos virusu koji ne dozvoljava okupljanje moramo to da učinimo i zato je slogan naše kampanje za lokalne izbore “Okupljanje za Srpsku” – rekao je Rajčević na Konvenciji SNSD-a u Banjaluci.

FOTO: SNSD
FOTO: SNSD

Prema njegovim riječima, to znači okupljanje za sve lokalne zajednice, a fokus je običnom čovjeku i njegovim problemima, te će u okviru kampanje i voditi razgovore sa svakim čovjekom.

Rajčević je istakao da je snaga stranke 23 kandidata za načelnike i gradonačelnike, koji su mlađi od 40 godina, te 344 kandidata na odborničkim listama, koji su mlađi od 30 godina.

FOTO: SNSD
FOTO: SNSD

– Sa tim potencijalom ulazimo u ovu izbornu bitku – rekao je Rajčević i poručio biračima da će druge stranke nuditi razne ciljeve, ali imaju na umu da je SNSD najjača opcija na političkom nebu koja može ispuniti svoja obećanja.

U obraćanju putem onlajn platforme kandidati za načelnike i gradonačelnike su poručili da su proteklom periodu ostvareni značajni rezultati u svim sferama života čiji je cilj da se naprave što bolji uslovi život.

SNSD je danas pustio u upotrebu novi sajt koji nosi ime slogana za ovogodišnje lokalne izbore www.okupljanjezasrpsku.org.

Na ovom sajtu građani, između ostalog, mogu da nađu sve podatke o kandidatima SNSD kao i informacije o aktivnostima stranačkog vrha u narednom periodu.