Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“RAMIĆ JE POTRČKALO DODIKA” Petrovićeva poručila da SDA poleti u zagrljaj SNSD-u svaki put kada treba OTIMATI IZ DŽEPOVA GRAĐANA

Politika
Autor:

Foto Goran Šurlan/RAS Srbija

Poslanik SDA u Narodnoj skupštini Republike Srpske, Edin Ramić, na perfidan način, služeći se lažima, pokušava da opravda glasanje svog Кluba u NSRS za delegate u Domu naroda Parlamenta BiH, čime je ovu instituciju praktično stavio u ruke Dodikovom SNSD-u, rekla je portparol PDP-a Anja Petrović.

Ona dodaje da Ramić pokušava u fokus staviti predsjednika PDP, Branislava Borenovića.

– Ramić, pokušavajući u svojim izjavama da u fokus stavi izmišljotine o predsjedniku PDP-a Branislavu Borenoviću, pokazuje da je politički diletant koji nevješto i neuspješno pokušava da sakrije istinu da je on samo potrčko Milorada Dodika, a SDA ispostava SNSD-a. Narodni poslanik Ramić neka odgovori javnosti da li je tačno da se u NSRS hvalio kako mu je lično Dodik rekao kako da glasa – navodi ona.

Petrovićeva je naglasila da ovakvi postupci Edina Ramića ne čude, jer je nedavno sam izjavio da je interes stranke iznad svega, pa i iznad interesa naroda.

– Ako uzmemo u obzir da SDA poleti u zagrljaj SNSD-u svaki put kada treba otimati iz džepova građana, kao što je bilo u slučaju izglasavanja novih akciza, te da im tada ne smetaju ni izjave Milorada Dodika kojima na pežorativan način karakteriše bošnjački narod, jasno je da su maske pale i da u narednom mandatu možemo očekivati interesnu koaliciju SDA –SNSD koja će djelovati samo u interesu svojih pozicija i svog džepa – istakla je Petrović.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO