Zabava

"REKAO JE DJECI DA HOĆU DA UMRU OD KORONE" Potresna ispovijest Tanje Savić o svemu što je prošla s mužem

Pjevačica Tanja Savić i dalje prolazi kroz agoniju zbog borbe za djecu, koju je još u aprilu ove godine njen suprug Dušan Jovančević odveo u Australiju.

"REKAO JE DJECI DA HOĆU DA UMRU OD KORONE" Potresna ispovijest Tanje Savić o svemu što je prošla s mužem
FOTO: MAGAZIN IN/SCREENSHOT

Ona je sada istakla da joj on nije uništio život, ali da je to namjeravao, pa je ispričala detalje jednog od njihovih razgovora koji su potresli sve.

– Nije mi uništio život. Možda je pokušao i želio, i vrlo je moguće da i dalje želi. Sve što radi pokazuje da to zaista želi i da bi tada bio najsrećniji, ali ja prosto sijam. Ne pada mi na pamet da padnem u postelju ili da završim u nekoj ustanovi, daleko bilo. Bilo je dana kad sam bila zatvorena u 4 zida, tužna i uplakana, nisam znala šta da radim i onda me je on zvao i rekao: “Je li, jesi li ti to u bolnici?”, ja mu kažem da sam kod kuće, a sve je bilo bijelo oko mene, posteljina, zidovi, a on kaže: “Jesi, ja vidim da si u bolnici, a gdje su sada tvoji roditelji da te tješe? – govori Tanja i dodaje:

FOTO: FOTO: M. ILIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: FOTO: M. ILIĆ/RAS SRBIJA

– Ja sam bila kod kuće, uplakana, ja sam njih zvala na video-poziv oni mene nikad zvali nisu. Tu sam se probudila kad je on to rekao pred djecom, onako maliciozno pitanje: “Gdje su tvoji roditelji da te štite, da te tješe?”, ja sam tad sebi rekla: “Nećeš više da plačeš, ne da budeš natečena i crvena u licu, sad ćeš da se boriš”. Nastavila sam svojim životom, snimam pjesme, borim se za svoju djecu, borim se za karijeru, sve će otići u moju korist. Ovo traje skoro sedam mjeseci, samo što sam ja ćutala – rekla je Tanja u emisiji “Magazin In”.

Pročitajte još

– Rekao je djeci da sam ja sakrila pasoše. Ja jesam sakrila pasoše jer je on to jednom već uradio, odveo je djecu. Tada sam, naravno, potrčala za djecom jer nisam željela da ih izgubim. On je mislio da će i ovog puta biti tako. Rekla sam imam 35 godina i jedan život, epa nećeš više tako da radiš sa mnom. Vrlo je teško oduprijeti se – ispričala je ona, pa dodala:

– Rekao je deci: Mama je uzela vaše pasoše, ona hoće da vi umrete od korone u Srbiji. Eto, vidite kakva je vaša majka”. I onda su djeca bukvalno krenula da me pesniče, udaraju… Oba sina moja, vikali su: “Vrati pasoše, mrzimo te”. Ja sam samo mislila, djeco shvatićete jednog dana. Nisam mogla da im objašnjavam, šta da im kažem. Oni su mali, vidjećete ko je vaš otac, a ko vaša majka. Sada oni mogu ovo i da gledaju. Želim da im kažem da ih volim i da ću se boriti za njih – kroz suze je rekla Savićeva u emisiji, prenosi Blic.