Zabava

REPER VAN SEBE OD SREĆE Vuk Mob i njegova vjerenica saznali POL BEBE

Reper Vuk Mob čeka prvo dijete sa vjerenicom Oliverom Konatar, a sada je otkriveno da će par dobiti kćerku.

REPER VAN SEBE OD SREĆE Vuk Mob i njegova vjerenica saznali POL BEBE
FOTO: OLIVERAKONATAR/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Olivera je u četvrtom mjesecu trudnoće, a pol bebe nedavno je saznala.

– Olja je najsrećnija trudnica otkako je saznala da nosi djevojčicu i jedva čeka da prinova stigne. Odlično podnosi trudnoću i nema nikakve posebne zahtjeve, a jedino joj nedostaje Vuk, koji je skoro mjesec dana u Zadruzi – rekao je za “Alo” izvor blizak reperu, koji je početkom septembra ušao u popularni rijaliti, prenosi Blic.

Kako izvor navodi, Vuk će nekoliko dana pred rođenje kćerkice napustiti “Zadrugu” i ostati s porodicom nekoliko nedjelja.

– Da ne bi propustio rođenje prvog djeteta, Vuk je s produkcijom na početku dogovorio detalje svog privremenog izlaska. Sa nasljednicom će biti nekoliko nedjelja, a potom će se zbog ugovorne obaveze vratiti u rijaliti. Nema sumnje da će mu to izuzetno teško pasti – navodi izvor i otkriva da je Vuk već izdvojio nekoliko imena.

View this post on Instagram

🍀❤️

A post shared by Olivera Olja Konatar (@oliverakonatar) on

– Kada mu je prije nekoliko dana tajno javljeno da čeka djevojčicu, nije uspeo da suzdrži suze. U programu uživo rekao je da najveću ljubav šalje djevojčici Seleni, ali niko od zadrugara nije povezao da se radi o kćerki koju čeka. Zasad mu je Selena prvi izbor, ali znajući njega, smisliće još desetinu imena – kroz smijeh zaključuje izvor, a ova saznanja potvrdila je i vjerenica Vuka Moba.

– Srećna sam što ćemo Vuk i ja dobiti kćerku i jedva čekam kada će izaći, da zajedno izaberemo ime za našu nasljednicu – rekla je Olja za pomenuti list.