Svijet

"Soroš misli da može kupiti mandat Bajdenu" Tramp započeo kampanju napadom na jevrejskog investitora

Bivši američki predsjednik Donald Tramp nazvao je milijardera jevrejskog investitora Džordža Soroša "lutkarom" u imejlu za svoju predsjedničku kampanju 2024., pozivajući se na antisemitsku formu da Jevreji tajno kontrolišu vlade i institucije.

Donald Tramp
FOTO: PIERS MORGAN UNCENSORED/YOUTUBE/SCREENSHOT

Soroš, koji je prošle godine uložio preko 170 miliona dolara za podršku demokratskim političkim kampanjama, često je na meti teoretičara zavjere i političke desnice.

– Patriote, sada sam napadan jer sam razotkrio Džordža Soroša i milione i milione dolara koje je potrošio da kupi Bijelu kuću. Ali dozvolite mi da budem potpuno jasan. Neću biti ušutkan što prozivam lutkara milijardera koji je razbio naše granice, naš pravosudni sistem i našu naciju, navodi se.

Dodao je da traži od “tihe” većine da pošalju glasnu poruku da 2024. godine vraćaju kontrolu nad zemljom.

– Molim vas dajte svoj doprinos da pokažete Sorošu da će se tiha većina nastaviti boriti da ga spriječi da kupi Bajdenov drugi mandat, piše Tramp, prenosi Klix.

Pročitajte još

Tramp tvrdi da je “korumpirani lljevičar milijarder” Soroš potrošio 128 miliona u 2022. godini da osigura da Bajden i demokrate zadrže Senat.

– Sada, Soroš misli da može sam kupiti drugi mandat Džoa Bajdena. Ali postoji jedna stvar koju Soroš i ljevica potcjenjuju u vezi 2024. godine. Milioni Amerikanaca patriota kao što ste VI koji su spremni da uzvrate. Kada se ova osnovna vojska bori kao jedan ujedinjeni front, Soroš ne može parirati našoj čistoj volji da spasimo našu zemlju, navodi se.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije