Politika

SRBIJA NEĆE STATI Selak uputio podršku izbornoj listi “Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane”

SPS će na Parlamentarnim izborima u Srbiji, koji će biti održani 17. decembra, podržati izbornu listu “Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane”.

GORAN SELAK LIDER SPS-A
FOTO: SPS

Napisao je ovo na društvenim mrežama lider SPS, Goran Selak, naglašavajući da se na ovoj izbornoj listi nalaze i kandidati SPS bratskog Pokreta socijalista, čiji je osnivač Aleksandar Vulin.

Selak je objavio da SPS podržava izbornu listu “Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane” za parlament Srbije iz razloga što jaka, razvijena i napredna Srbija i Predsjednik Aleksandar Vučić garantuju mir i stabilnost cijelom regionu.

СПС ће на Парламентарним изборима у Србији 17. децембра подржати изборну листу “Александар Вучић – Србија не сме да…

Posted by Goran Selak – Горан Селак on Sunday, November 26, 2023

Zato što je Srbija, predvođena sadašnjim rukovodstvom, u svakom gradu i opštini u Srpskoj, ali i u većinski srpskim opštinama u Federaciji BiH, realizovala bar po jedan projekat od opšteg interesa. Republici Srpskoj je potrebna moćna Srbija, naročito u trenutnim globalnim (ne)prilikama – napisao je lider SPS.

Pročitajte još

Selak navodi da je Srbija u svim teškim vremenima bila uz Srpsku i nesebično pomagala srpski narod.

– SPS podržava ideju Otvoreni Balkan, čiji je kreator predsjednik Srbije, a koja Republici Srpskoj i BiH može donijeti ekonomski rast i prosperitet. Takođe, SPS i politički subjekti okupljeni oko predsjednika Vučića, zastupaju slične politike i programe kojima je cilj socijalno pravedno i ekonomski jako društvo, sa jasnom intencijom zaštite prava srpskog naroda, ma gdje živio – naveo je Selak.

Bonus video:

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu