Banjaluka

Stanivuković posjetio Ostrog: Nakon Lovćena obišao i jedno od naših najvećih svetilišta (FOTO)

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković, na povratku iz Crne Gore, posjetio je manastir Ostrog, gdje je razgovarao s monasima, ali i brojim posjetiocima.

Stanivuković posjetio Ostrog: Nakon Lovćena obišao i jedno od naših najvećih svetilišta (FOTO)
FOTO: USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

Nakon što mu je ukinuta zabrana ulaska u Crnu Goru, gradonačelnik Banjaluke posjetio je ovu zemlju, gdje je nekoliko dana boravio, a svoj boravak iskoristio je za odmor, ali i službene posjete.

FOTO: USTUPLJENA FOTOGRAFIJA
FOTO: USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

Tako se tokom boravka u Crnoj Gori sastao sa gradonačelnikom Budve, Markom Carevićem, povodom potpisivanja Sporazuma o saradnji Budve i Banjaluke, a iskoristio je priliku za sastanak i sa predsjednikom GRO SDS, Milanom Radovićem, sa kojim je pričao o budućim koracima u Banjaluci.

Stanivuković, koji završava posjetu Crnoj Gori, juče je posjetio i Lovćen, mjesto gdje počiva jedan od najvećih crnogorskoh vladara, pjesnik i vladika, Petar II Petrović Njegoš.

"На Ловћену Његош спава, најмудрија српска глава".Ловћен, мјесто гдје се преплићу природа и историја. Мјесто гдје су…

Posted by Драшко Станивуковић – Draško Stanivuković on Thursday, August 12, 2021

Pročitajte još

Podsećamo, Stanivuković je u avgustu prošle godine učestvovao u litiji u Nikšiću kao znak podrške srpskom narodu u Crnoj Gori, koji je mjesecima prije toga organizovao litije zbog Zakona o slobodi vjeroispovesti, kojeg većina vjernika Srpske pravoslavne crkve smatra diskriminatorskim, nakon čega mu je bio zabranjen ulazak u ovu zemlju.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Crne Gore je krajem juna ove godine ukinulo rešenje Uprave policije, Sektor Granične policije te zemlje, kojim je Stanivukoviću bio zabranjen ulazak u Crnu Goru.

Prihvati notifikacije