Banjaluka

“Što SNSD i Đajić sruše, Banjaluka sagradi još čvršće i bolje” Drinić o zabrani rada na kružnoj raskrsnici

Zaustavljanje izgradnje kružne raskrsnice i parka kod knjižare "Kultura" je još jedan čin sulude, osvetničke politike Vlade Đajića koji pokušavajući da omalovaži i minimizira rad gradonačelnika iz dana u dan kažnjava građane Banjaluke.

“Što SNSD i Đajić sruše, Banjaluka sagradi još čvršće i bolje” Drinić o zabrani rada na kružnoj raskrsnici
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RINGIER

Ovo je rekao poslanik PDP u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojša Drinić, dodajući da se građanima moraju obezbijediti i predložiti bolja rješenja i uslovi za život. Samo na taj način se, kaže, mogu dobiti simpatije, a nikako rušilačkom politikom.

– Zaustavljanje radova je bezuspješni pokušaj  zaustavljanja razvoja grada Banjaluke. To je politika Gradskog odbora SNSD od 2020. godine kada su prijetili zavrtanjem grijanja, obustavljanjem svih investicija, kažnjavanjem Banjalučana i očito to provode i danas – istakao je Drinić.

Pročitajte još

Naveo je i da su predstavnici SNSD ponovo pokazali svoje pravo lice i da su “ostali na istom putu, osvetničkom i rušilačkom”.

– Kada su vidjeli da ne mogu opstruisati razvoj grada potegli su Inspekciju kao privatnu firmu da na silu i bez bilo kakvog valjanog obrazloženja stavi traku i zabrani radove. Banjaluka će se razvijati i ići naprijed jer postoje ljudi koji to žele i hoće, kao što postoji narod koji to zaslužuje i koji pamti da sve ono što SNSD pokuša da sruši, gradska vlast izgradi još bolje i čvršće – zaključio je Drinić.

Prema njegovim riječima to je zalog za budućnost, a politika SNSD, Đajić i njegovi poslušnici će po zasluzi sami srušiti svoje aktere i otići u zaborav.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu