Zabava

Tatina mezimica: Ovako izgleda kćerka Lepog Miće o kojoj stalno priča (FOTO)

Kćerka Lepog Miće je uspješna i orbazovana ljepotica, ovako Sara izgleda.

Tatina mezimica: Ovako izgleda kćerka Lepog Miće o kojoj stalno priča (FOTO)
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RINGIER

Miroslav Pržulj, poznatiji kao Lepi Mića, godinama unazad je učesnik Zadruge, a o svom privatnom životu izuzetno rijetko govori. Svi znamo da ga napolju čeka porodica i supruga Snežana, ali oni nikad ne dolaze da ga podrže iako su u super odnosima. Mića je jednostavno podijelio privatni i poslovni život i ne želi da se miješaju.

Kao što je nekoliko puta pominjao, Mića ima kćerku Saru koja je završila doktorske studije i ne želi da se eksponira u javnosti. Ona je završila Elektrotehnički fakultet u Beogradu, doktorske studije u holandiji i trenutno radi u Guglu. Iako ne pominje često svoj privatan život i porodicu, Lepi Mića je jednom prilikom otkrio da su teško živjeli dok im je kćerka bila mala, ali da su se uvijek trudili da njihova nasljednica to ne primijeti, prenosi Blic.

Pročitajte još

– Ja sam svoju misiju završio. Druga je stvar da imam 30 godina… Ja sam svoje dijete odškolovao, ona živi od svoje škole. Ona je magistar, doktor inženjer, ima svoj hljeb. Ne moram da se borim da završi srednju, osnovnu školu, ja problem nemam. Čekam samo godine da dobijem penziju. Otvoriću nešto kad budem u penziji, nemam problem. To je razlika između mene i ostalih. Imao sam problem 90-tih godina, a oni tad nisu bili ni rođeni. Ja sam sačuvao sve, odgojio dijete, odgajio, odškolovao, sačuvao brak, zato kažem da sam tata. Imam mir, nemam problem da razmišljam šta ima Snežana šta da jede. Imam problem da li je Sara u hotelu A ili u hotelu B kategorije. Ali imao sam problem da je iškolujem, da ne primijeti nemaštinu, da izađe iz te priče neopterećena. I kad ima i kad nema, ona to nije znala, ona je za sebe imala i nije primijetila nikakav problem – govorio je Mića jednom prilikom u rijalitiju.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije