Zabava

“TUGUJEM I ČEKAM VOLJENOG" Rada Manojlović se raspričala o Milanu Stankoviću, karijeri i ljubavi

Ekipa Blica uhvatila je pjevačicu Radu Manojlović na aerodromu, a ona je ovom prilikom otkrila svoje planove kada je karijera u pitanju.

Rada Manojlović pozira
FOTO: MILAN ILIĆ/RINGIER

Naime, pored novog albuma, Rada planira da novac uloži u lokale, a posao će voditi njene sestra Maja, koja je ujedno i Radin menadžer.

Pjevačica je progovorila i o svom ljubavnom životu, ali i o potencijalnom duetu sa Milanom Stankovićem.

Pročitajte još

– Ne slavim Dan zaljubljenih, tugujem, čekam voljenog. Evo Boga mi ovo je već druga godina. Ja jako želim ljubav, ali svi smo svjesni moje nesvijesti kada se zaljubim, ja bih voljela da me svi pustite sa tim ljubavnim pitanjima jer znamo da ću ja da odlijepim. Ja sam takva kad se zaljubim, ja se povučem. Čeka me jako dugo taj posao da ga dovršim, čekaju me pjesme, spotove sam sve snimila. Neće ni Milan duet sa mnom. On je sada znaš u kojim vodama, njega natjerati na estradu, kao zmija žabu se davimo, ali vidjećemo… Ako se on ikada kada bude vratio na estradu, nemoj da sumnjaš da ću da ga gušim, to će mu biti prvo i posljednje – rekla je Rada, pa se našalila da joj sestra čuva pare.

Sve pare idu kod Maje. Ona je neko uz koga sam naučila da završavam svoje obaveze. Naučila me je da pišem. Ne znam da li ću stan da kupim, možda se skućim na nekom drugom mjestu. Mislila sam pare da potrošim na neke lokale, da mi nešto kaplje da odmorim dušu. To bi opet Maja morala da vodi – bila je iskrena pjevačica, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu