Hronika

UDARAO IH RUKAMA I NOGAMA Gurović pretukao ženu i kćerku, a onda hladnokrvno SJEO DA VEČERA

Nakon što je poznati košarkaški reprezentativac Milan Gurović u utorak uveče pretukao suprugu i maloletnu kćerku, koja je pokušala da zaštiti majku, nanoseći im udarce rukama i nogama, hladnokrvno je sjeo i nastavio da večera.

UDARAO IH RUKAMA I NOGAMA Gurović pretukao ženu i kćerku, a onda hladnokrvno SJEO DA VEČERA
FOTO:ALEKSANDAR DIMITIJEVIĆ/RAS SRBIJA

Ovo je na saslušanju ispričala Gurovićeva supruga Tanja. Ona je dodala da se incident dogodio u utorak uveče.

Od udaraca koje joj je Milan Gurović zadao nesrećna žena pala je na zemlju, a on je, kako je kazala, nastavio da je šutira. U ovaj užasan napad umiješala se i njihova maloljetna kćerka, koja je, prema tim navodima, došla nakon što ju je majka pozvala mobilnim telefon i pokušala da je zaštiti.

One su ispričale da je Gurović kćerku udario u glavu, a potom joj je glavu udarao o stepenik zgrade. Nakon toga je, navodno, sjeo za sto i nastavio da večera – kaže izvor Blica upoznat sa slučajem.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Prema saznanjima, maloljetnica je zadobila povrede nosa, dok Gurovićeva supruga nema vidljive povrede, ali se žali na bolove lica i stomaka.

Guroviću su juče određene dvije hitne mjere – zabrana prilaska i kontaktiranja sa suprugom Tanjom i kćerkom, kao i udaljenje iz stana. Kako smo saznali, Gurović već ima dosije i jednu krivičnu prijavu zbog nereda na utakmici.