Zabava

“Udata, ali ništa ozbiljno” Muškarac objavio urnebesnu poruku, navodno mu se bivša žena javila nakon što se ponovo udala

Mladić iz Šumadije jednom objavom je zapalio društvene mreže, nakon što je podijelio na Tviteru sadržaj poruke koju je dobio od bivše djevojke. Sama poruka ne bi bila toliko interesantna da navodno nije poslata veče nakon što se udala za drugog muškarca.

djevojka drži telefon
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RINGIER

Tviteraš koji se potpisuje kao “Šumadinac MadaFaka” akter je navodne “ljubavne drame” koja se odvijala dan poslije Dana zaljubljenih, u februaru ove godine, kada mu je stigao sms od strane bivše djevojke, samo dan nakon što se udala za drugog muškarca.

– Juče joj svadba bila, jutros mi šalje sms da me voli – napisao je on.

Iako je bio veliki broj onih koji su pisali “nije se desilo” ispod tvita, bilo je i onih koji su u ovakvom scenariju vidjeli skroz realnu situaciju, te su ostavljali šaljive komentare kako na račun Šumadinca, tako i na račun novopečenih supružnika.

Pročitajte još

“Nije se pokazao za prvu bračnu noć”, “Ne zna ljubav za granice “, “To je prava ljubav.”, “Udata, al ništa ozbiljno”, bili su neki od najpopularnijih komentara.

A bilo je i onih sumnjičavih, koji su se čudili kako u eri aplikacija za dopisivanje neko i dalje šalje i dobija sms poruke.

“Mene ovdje zanima ko još šalje Sms, pored more aplikacija “, glasilo je mišljenje ovog tviteraša.

Sljedeći je pokušao da objasni potencijalni ljubavni trougao na “logičan” način.

“Bračni partner je bračni partner, a ljubav je ljubav, molim lijepo”, kratko je napisao.

Na kraju, oglasio se i muškarac sa možda najtačnijim stavom kada se o ovakvim ljubavnim zavrzlamama radi.

“Sad kad se razvede za jedno 5, 6 godina pa se uda za tebe, pa tom bivšem krene da šalje poruke da ga voli…”, napisao je on na kraju.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu