Gradovi

UVJERENI U VELIKI RAST Predstavljeni kandidati PDP za Skupštinu Brčko distrikta

Predsjednik PDP Branislav Borenović poručio je sinoć u Brčkom da je želja ove stranke da njihovi kandidati u svim gradovima budu drugačiji od njihovih pojedinih političkih protivnika.

UVJERENI U VELIKI RAST Predstavljeni kandidati PDP za Skupštinu Brčko distrikta
FOTO: PDP

I ovdje i u svakom drugom gradu, želimo da PDP-ovi kandidati budu drugačiji od naših pojedinih političkih protivnika – da ne vrijeđaju, poštuju drugačije mišljenje, da ne koriste jezik mržnje i da stalno insistiraju na jasnim i konkretnim politikama, mjerama i prijedlozima – rekao je Borenović prilikom predstavljanju kandidata PDP za Skupštinu Brčko distrikta.

On je rekao da ako iko ima šta konkretno reći, to je PDP.

– PDP je u Brčkom pokazao da zna da se nosi i sa kriznim situacijama. Upravo su neki od naših prijedloga za sanaciju ekonomske štete usljed pandemije virusa korona usvojeni u Skupštini, te olakšali rad i opstanak privrednika i njihovih zaposlenika u ovom periodu – dodao je Borenović.

FOTO: PDP
FOTO: PDP

On je dodao da je uvjeren u veliki rast PDP u Brčkom. Кampanja će, kako ističe Borenović, biti drugačija, neće biti velikih skupova i moći će da pogledaju svakoga u oči i kažu ko su i za šta se zalažu.

– Treba razgovarati sa što većim brojem ljudi, jer će najveća pobjeda demokratije biti velika izlaznost na izbore. Uvjeren sam da će u tome veliki proj ljudi prepoznati politiku PDP kao najbolje rješenje – istakao je Borenović.