Svijet

Užas na hrvatskom primorju: Slovenac se samozadovoljavao pred djevojčicom (7)

Zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo zadovoljavanja pohote pred djetetom mlađim od 15 godina, na Pelješcu je uhapšen slovenački državljanin, kuvar (31) iz Domžala.

Auto policije Hrvatske
FOTO: ĐORĐE KOKOŠAR/RINGIER

Osumnjičen je da je krivično djelo počinio u jednom od kampova u Orebiću i to na štetu djevojčice iz Poljske u dobi od 7 godina.

Djevojčica je u navedenom kampu sa svojim roditeljima boravila kao gost, dok je slovenački kuvar došao s dijelom porodice.

Nakon privođenja, sudija istrage je stranom državljaninu, osumnjičenom pedofilu, zbog opasnosti od bijega i mogućeg ponavljanja istog krivičnog djela odredio istražni zatvor u trajanju do 30 dana.

Pročitajte još

Razlog za određivanje istražnog zatvora jeste i činjenica da je, prema podacima iz pravosudnog spisa, uhapšeni kuvar za isto krivično djelo već osuđivan u Sloveniji, gdje je i odslužio pravosnažnu zatvorsku kaznu u trajanju od godinu i po.

“Dubovački Vjesnik” nezvanično saznaje kako je slovenački kuvar pratio Poljakinju u WC orebićkog kampa. Tamo je pred djevojčicom masturbirao, što je primijetila majka djevojčice i prijavila ga, nakon čega ga je policija uhapsila i privela u Dubrovnik.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu