Zabava

VELIKA PROMJENA Indi skinula 22 kilograma i pozirala golog stomaka (FOTO)

Pjevačica Indira Indi Aradinović prošla je kroz pakao nakon operacije smanjenja želuca, a promjena u njenom izgledu je očigledna.

VELIKA PROMJENA Indi skinula 22 kilograma i pozirala golog stomaka (FOTO)
FOTO: INDY_ARA_INDIRA/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Nakon komplikacija i dužeg boravka u bolnici Indi je skinula 22 kilograma, a svoje tijelo ponosno pokazuje. Ovog puta se fotografisala golog stomaka, a komplimenti nisu izostali.

– U krugu života ne postoje ni pobjeda ni poraz. Postoje samo promjene – napisala je ona uz fotografiju.

Na pitanje kako izgleda njen dnevni, nedjeljni meni Indi je nedavno odgovorila:

– Uvijek jedem meso, salate, definitivno mogu 100 grama za jedan obrok, a opet za drugi obrok još sto… ili manje ili više, ali uglavnom 100 grama.

Indi savjetuje da svako od nas treba da vodi računa o svom zdravlju i da postoje drugi, bezbjedniji načini za redukovanje tjelesne težine.

– To je kao ringišpil, neko preživi, neko ne. Hajde da se baziramo na zdravoj ishrani, zdravim navikama, da ne budemo lijeni.. Razumijem ja da živimo kako živimo, da živimo brz život, da smo pod stresom, ali da svoje zdravlje ne skrnavimo nekim nezdravim i visokokaloričnim obrocima zarad kratkog užitka… Ili jedi bar toliko, ali troši se, idi u teretanu, trči po livadi, teretana, plivanje, bajs, šta god – kaže pjevačica.