Zabava

"Sjaši mi sa kičme, nemaš posla jer si matora" Ivan Marinković opleo po Goci Tržan, optužio je da želi popularnost preko njega

Pjevačica Goca Tržan nedavno se dotakla braka sa Ivanom Marinkovićem, što se njemu nije dopalo.

Goca Tržan sa bivšim mužem
FOTO: MILAN ILIĆ/RINGIER

Goca je otkrila da ignoriše sve što on priča o njihovom odnosu i braku.

– Uopšte ne pratim i ne čitam šta moj bivši muž o meni priča. Često se i šalim na svoj račun kada je moj prvi brak u pitanju, umijem da kažem ”Ako mislite da ste mnogo pogriješile u izboru muškarca, sjetite se mene, niko nije pogriješio kao ja”! Ali u smislu životnih okolnosti, ja iz tog braka imam dijete koje je centar mog života i ona je razlog da se ja sa njim u sebi pomirim. Sve što on radi, priča, ne dolazi do mene… ja to ignorišem – rekla je Goca u emisiji Magazin In.

Nakon ovoga, Marinković se oglasio na svom Instagramu.

Pročitajte još

– Alo, ženo, sjaši mi sa kičme, svaki dan mi iskaču tvoji intervjui! Kao, ne pričam o njemu, ne zanima me… Idi, bre, ženo neku pjesmu, neki koncert za jednog, neko dijete? Mani se mene ili ja da počnem da ti dajem na značaju, pa da opet pričaš kako te je psihijatar savjetovao kako da se boriš sa problemom alimentacije? – napisao je Ivan.

Ipak, Ivan se tu nije zaustavio…

– Ako nemaš menadžera, tj. ako nemaš posla jer si matora, mani se mene i preko mog imena da opet budeš aktuelna. Ako ti je krivo što sam se oženio i imam svoj život, pitaj se… Da ja dalje ne pričam – poručio je Marinković, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu