Zabava

"Preko glave mi je Goce, perfidna je" Ivan Marinković udario na bivšu, otkrio u kakvom su odnosu

Ivan Marinković, bivši zadrugar, danas se pojavio na suđenju sa Anom Ćurčić, po njenoj tužbi.

Goca Tržan sa bivšim mužem
FOTO: MILAN ILIĆ/RINGIER

Ćurčićeva se, ipak na ovom suočavanju nije pojavila, a Ivan je prokomentarisao i druge aktuelne teme. Jedna od njih je i i odnos sa njegovom bivšem ženom Gocom Tržan.

Naime, posljednjih dana u medijima počele su da se protežu Gocine izjave o njihovom odnosu, na koje je Marinković sada odgovorio.

Pročitajte još

– Ne mislim ništa loše, ne želim da ulazim u rat sa njom, i to mi ne treba, ali svakoga jutra kad se probudim, pročitam neku njenu izjavu. Stvarno mi je preko glave. U tim intervjuima ona se i dalje poziva na to da ona mene ne komentariše, a ceo intervju o meni! Ja ne znam koja je to potreba da se ona vraća na taj neki naš život koji je prošao… prepričava ga vrlo perfidno, spontano, a ustvari gađa u suštinu, čak i iznosi detalje – rekao je Ivan Marinković, pa dodao, piše Pink.

– Pominje da je ona mene uvela u javni život! Pa ako taj neko već dugo poslije tebe opstaje u tome, to nisu samo tvoje zasluge! Nisi ti mene napravila. Evo sada kažem da ne želim da je pominjem, ali ću morati i ja da otkopam nešto i kažem i ja svoj deo priče pa ćemo vidjeti kako će se završiti! Apsurdne su one priče da je preko ovoga želim da uđem u rijaliti…da to želim ja bih to mogao jednim pozivom da riješim – zaključao je Marinković.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu