Zabava

(VIDEO) “Finansijski je bilo teško” Aleksandra Prijović otkrila da joj je na početku karijere tetka iz Njemačke POSLALA PARE ZA HALJINU

Pjevačica Aleksandra Prijović (28) ne prestaje da svojim koncertima donosi euforiju gdje god da se pojavi, a sinoć se, kako kažu mnogi svjedoci sa koncerta u Zagrebu, tresla cijela dvorana od gromoglasne publike.

Aleksandra Prijović
FOTO: BOSNAINFO

Aleksandru to na svakom koncertu posebno raznježi, pa pusti i koju suzu, a u nedelju je posvetila govor i svojoj porodici. Pričala je o finansijskoj situaciji iz mladosti.

Majka Aleksandre Prijović ostala je bez posla ali se žrtvovala zarad karijere svoje kćerke. Njihova finansijska situacija je tada bila loša, a pomagala im je tetka iz Njemačke.

Aleksandra Prijović
FOTO: OLIVER BUNIĆ/RINGIER

-Ne zamjerite što večeras pričam mnogo više nego obično, ali moram reći jednu stvar, kada sam se takmičila u Zvezdama Granda moja majka je izgubila posao zato što me vozila svakog vikenda na takmičenja, žrtvovala je svoj posao zbog mene i naravno dogodilo se da je finansijski bilo teško, a moja tetka je bila tu – rekla je pa dodala:

Pročitajte još

‘Ponosna sam na sve što sam prošla’

-Nikada neću zaboraviti kada je poslala novac da bih ja kupila haljinu za takmičenje. Tako da hvala vam što ste došli iz Njemačke ovdje večeras. Puno vas volim i hvala vam za sve što ste učinili za mene. Uvijek sam bila ponosna na sve što sam prošla – rekla je ona.

Aleksandra Prijović
FOTO: ALEKSANDAR ALEKSOV/RINGIER

Loša financijska situacija je sada daleko od Aleksandre. Ona se na bini pojavljuje u raznovrsnim modnim kombinacijama, a najčešće su to modeli britanske modne kuće Alexandera McQueena. Pa je tako prvo dana nosila elegantne crne pantalone u kombinaciji sa bijelim sakoom. Pantalone koštaju oko 1890 eura. Dok sako, iste marke, iznosi 2365 dolara (2170 eura).

Aleksandra se na drugoj večeri koncerta pojavila u sakou koji krase prorezi, a sve je ukrašeno brojnim šljokicama i kristalima. Crni sako košta oko 17.500 dolara (16.000 eura), prenosi 24sata.hr

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije