Svijet

(VIDEO) “Jednog dana ćemo se sigurno sresti” Udovica Navaljnog objavila OPROŠTAJNU PORUKU upućenu pokojnom suprugu

Odmah nakon što je sahranjen ruski opozicionar Aleksej Navaljni, njegova supruga Julija Navaljna objavila je oproštajnu poruku posvećenu pokojnom mužu na društvenoj mreži Iks, ranije Tviter.

Julija Navaljna
FOTO: YVES HERMAN / POOL/EPA

“Ljoša” je poznati kratki oblik ili nadimak za ime Aleksej u Rusiji.

– Ljoša, hvala ti za 26 godina apsolutne sreće. Da, čak i tokom posljednje tri godine sreće. Za ljubav, što si me uvijek podržavao, što si me zasmijavao i iz zatvora, što si uvijek mislio na mene. Ne znam kako da živim bez tebe, ali pokušaću da te učinim srećnim i ponosnim dok si na nebu. Ne znam da li mogu to da podnesem ili ne, ali pokušaću, prenosi Blic.

Jednog dana ćemo se sigurno sresti. Imam toliko neispričanih priča za tebe, i imam toliko pjesama sačuvanih za tebe na telefonu, glupih i smješnih, uopšte, da budem iskrena, strašnih pjesama, ali one su o nama, i stvarno sam željela da ti ih pustim. I baš sam željela da te gledam kako ih slušaš, smiješ se, a onda me grliš.

Pročitajte još

Voljeću te zauvijek. Počivaj u miru”, stoji u postu Julije Navaljne, uz koji je postavila video koji čini kompilacija najupečatljivijih trenutaka iz njihovog života.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije