Svijet

(VIDEO) SRAMAN GEST VANJINOG OCA Dok ga policajci uvode u zgradu suda, on podiže ruke i novinarima pokazuje ovo

Otac 14-godišnje djevojčice Vanje Gorčevske (Đorčevske), Aleksandar Gorčevski, priveden je danas Krivičnom sudu zbog sumnje da je umješan u kćerkino ubistvo. Međutim, umjesto prizora skrhanog oca, muškarac pokazuje sraman gest kada primjeti da ga kamere snimaju.

Otac ubijene Vanje doveden u sud
FOTO: SKOPJE1.MK/FACEBOOK/SCREENSHOT

Naime, kako se vidi na snimku severnomakedonskih medija, Gorčevski podiže dva palca gore, i daje kamerama “lajk, sve je okej”.

On je doveden iz policijske stanice “Centar”, gdje je saslušavan posljednja 24 časa. Na zahtjev skopskog javnog tužilaštva, očekuje se da će njemu biti određen pritvor od 48 sati, kao i ostaloj trojici osumnjičenih u ovom slučaju koji su već u pritvoru, prenosi kurir.

Tijela dvoje nastradalih, 14-godišnje Vanje Gorčevske i 74-godišnjeg Panče Žežovskog, nalaze se na obdukciji u Sudskoj medicini. Tokom sutrašnjeg dana očekuju se DNK analize, nakon čega se očekuje da će za četvoricu osumnjičenih biti zatražen duži pritvor.

Peti osumnjičeni Ljupčo Palevski – Palčo, koji se navodi kao organizator i izvršilac ubistava, je u bjekstvu. Ministarstvo unutrašnjih poslova do sada nije raspisalo međunarodnu poternicu, jer je slučaj još u predistražnom postupku.

Ministar unutrašnjih poslova Oliver Spasovski rekao je danas na konferenciji za novinare da se Palevskom ušlo u trag. Prvo je otišao u Beograd, u Srbiju, a zatim je otišao u Bugarsku, prema sadašnjim saznanjima.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije