Politika

(VIDEO) "Vrijeme je da nas puste da živimo u miru" Predstavnici boračkih organizacija i srpski funkcioneri najavili dolazak u Sarajevo da pruže podršku Dodiku

Predstavnici brojnih organizacija proisteklih iz Odbrambeno-otadžbinskog rata pružiće danas u Sarajevu podršku instituciji predsjednika Republike Srpske.

Milorad Dodik
FOTO: MIOMIR JAKOVLJEVIĆ/RINGIER

Suđenju predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku i vršiocu dužnosti direktora Službenog glasnika Milošu Lukiću pred Sudom BiH prisustvovaće delegacije Boračke organizacije Republike Srpske, Republičke organizacije porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila, Saveza logoraša, Saveza organizacija i udruženja ratnih vojnih invalida, žene žrtve rata, Veterani i Starješine Vojske Republike Srpske.

Podršku predsjedniku Srpske daće i predstavnici Srba u Federaciji, veliki broj odbornika u lokalnim zajednicama i brojni funkcioneri.

Pročitajte još

Predsjednik Boračke organizacije Istočno Novo Sarajevo Dragiša Tuševljak rekao je za RTRS da Boračka organizacija Republike Srpske podržava institucije Srpske, posebno instituciju predsjednika Republike koja je trenutno na udaru.

Zbog toga će danas doći u Sarajevo da bi poručili: Vrijeme je da nas puste da živimo u miru!

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije