Kultura

(VIDEO) ZORJA RASPLAKALA NACIJU Pjevačica otkrila da je numeru kojom će se predstavljati na „Beoviziji 2024“ posvetila baki i djedu

Zorja Pajić jedna je od takmičarki na ovogodišnjoj Beoviziji, a svojom numerom "Lik u ogledalu" se plasirala u finale ovog takmičenja.

Zorja Pajić
FOTO: RTS PESMA EVROVIZIJE - ZVANIČNI KANAL/YOUTUBE/SCREENSHOT

Iako se već našla u užem krugu favorita, Zorja Pajić je svojom najsvežijom objavom na Instagramu, čini se, stekla još veći broj fanova.

Naime, pjevačica je na pomenutoj društvenoj mreži otkrila da njena pjesma kojom se prestavlja na Beoviziji krije snažnu poruku.

Numeru je posvetila baki i deki, a sjedeći u automobilu i slušajući svoj “Lik u ogledalu” sve vrijeme se koristila znakovnim jezikom.

– Zaboravljamo koliko smo privilegovani kao ljudi sa svim čulima. Moji baka i deka nikad nisu mogli u potpunosti da dožive ono što ja radim, ali su me uvijek podržavali. Ovo je za njih! – napisala je pjevačica ispod pomenutog videa.

Komentari oduševljenja samo su se nizali, a Zorjini fanovi nisu krili da ih je pjevačica ovim postupkom dovela do suza, piše Blic.

“Svaka čast”, “Ženo, rasplaka me”, “Ova žena je zaslužila cijeli svijet” samo su neki od komentara koji su se našli ispod videa.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije