Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“VIDIO SAM KAKO MI ODNOSE SINA” Suprug trudnice koja je preminula tokom porođaja NEUTJEŠAN

Hronika
Autor:

Foto: V.K./RAS SRBIJA

Odveo sam suprugu u bolnicu jer mi je rekla da ima kontrakcije.

Oko 3.20 sam čuo plač djeteta i vidio kako mi sina odvode u drugu prostoriju porodilišta. Ali, odmah sam posumnjao da sa Tanjom nešto nije u redu – ispričao je Željko, suprug trudnice Tatjane I. koja je preminula tokom porođaja u bolnici u Majdanpeku.

Tragedija se dogodila juče u ranim jutarnjim satima u majdanpečkoj bolnici tokom porođaja, srećom, muško dijete je ostalo živo, ali još nisu poznate okolnosti koje su dovele do ove tragedije.

Željko, koji je sve vrijeme, kako je objasnio, bio na Odjeljenju ginekologije, ukazuje da je čuo “kako se njegova supruga žali na bolove”.

– Video sam kako u porođajnu salu utrčava medicinsko osoblje. Nosili su i boce sa krvlju – govori kroz suze.

Po njegovim riječima, medicinsko osoblje mu je reklo da je njegova supruga imala problem sa posteljicom, što je izazvalo obilno krvarenje.

– Rekli su mi da je masovno krvarenje tipično za žene koje se porađaju u poznijim godinama. Znam samo da je moja supruga tražila da je, upravo zbog godina, porode carskim rezom, ali još ne znam šta se zapravo desilo, zbog čega sam i tražio da se uradi obdukcija – jedva govori Željko, pišu Novosti.

Tatjana je, inače, po terminu trebalo da se porodi 12. septembra. Na svijet je donijela zdravog dječaka – Veljka, teškog 3,8 kilograma.

Nije, nažalost, dočekala da vidi kako će da odrasta. Ljekari, ali ni uprava majdanpečke bolnice zasad se ne oglašavaju. Niko tokom jučerašnjeg dana nije želi da komentariše ovaj tragični slučaj, napominju Novosti.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO