Društvo

Vozači budite oprezni: Na Manjači i danas obustava saobraćaja zbog bojevog gađanja

 Na Manjači će i danas zbog bojevog gađanja biti obustavljen saobraćaj na regionalnom putu Han Kola-Stričići, dok se na ostalim putnim pravcima u Republici Srpskoj i Federaciji BiH (FBiH) vozi bez zastoja i posebnih ograničenja, osim na dionicama na kojima se izvode radovi, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMS)  Srpske.

Vozači budite oprezni: Na Manjači i danas obustava saobraćaja zbog bojevog gađanja
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RINGIER

Obustava saobraćaja na Manjači biće između 8.00 i 18.00 časova.

Vozačima se skreće pažnja na povećanu opasnost od odrona na dionicama u usjecima, a u kotlinama na mjestimično smanjenu vidljivost zbog magle.

U kanjonu Tijesno, na magistralnom putu Karanovac-Crna Rijeka, zbog održavanja penjačkog festivala, od sutra se obustavlja saobraćaj, pa do nedjelje, 10. septembra, u periodu od 11.00 do 11.45 časova.

Na magistralnom putu LJubinje-Žegulja zbog radova se saobraćaj obustavlja svaki dan od 8.00 do 15.00 časova, a vozila se preusmjeravaju na alternativne pravce Stolac-Berkovići-Krivače-Trebinje. Učesnici u saobraćaju koji namjeravaju završiti putovanje u Ljubinju, imaju mogućnost prolaska postojećim magistralnim putem.

U toku su radovi na izgradnji auto-puta na području Doboja, auto-putem Banjaluka-Prijedor, na odmaralištu Lužani zapad na auto-putu Gradiška-Banjaluka, na magistralnim putevima na području Han Pijeska, od Han Pijeska do Sokoca, na dionici Rudice-Novi Grad, u Prijedoru, te pravcima Foča-Goražde u mjestu Filipovići, Gradiška-Nova Topola-Klašnice i Brod na Drini-Šćepan Polje.

Na regionalnom putu Stanari-Rudanka produženi su radovi na sanaciji klizišta u Ljeskovim vodama do 15. septembra, a vozila se i dalje preusmjeravaju na alternativne putne pravce Razboj-Gornja Vijaka-Derventa-Doboj i Razboj-Tedin Han-Doboj.

Na magistralnom putu Gradiška-Kozarska Dubica, na ulazu u Orahovu, zbog aktiviranog klizišta, saobraćaj se odvija usporeno.

Zbog oštećenja mosta preko rijeke Bukovice u mjestu Gornji Podgradci i oštećenja mosta preko rijeke Jablanice u mjestu Sovjak na lokalnim putevima, obustavljen je saobraćaj i preusmjeren na alternativne putne pravce.

Izmjene u saobraćaju zbog radova su i na regionalnom putu Rača-Vršani, Prijedor-Stara Rijeka na granici sa FBiH, Stari Ugljevik-Glavičice, kao i na dionici Ukrina-Gornja Vijaka.

Zbog radova na dionici regionalnog puta Brčko-Cerik (Bukvičko brdo) saobraćaj je obustavljen i preusmjeren na alternativne pravce Cerik-Lončari-Brčko, za putnička vozila Donja Skakava-Ulice-Vitanovići.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije