Gradovi

VRATA OTVORENA I ZA BIVŠE ČLANOVE Rukovostvo SDS u posjeti novom gradonačelniku Bijeljine

Vrata SDS su otvorena za saradnju sa svim građanima i svi bivši članovi SDS koji osjećaju pripadonosti ideologiji Srpske demokratske stranke su dobrodošli, istakao je novoizabrani gradonačelnik Bijeljine Lubiša Petrović nakon sastanka sa najvišim rukovodstvom stranke u Bijeljini.

VRATA OTVORENA I ZA BIVŠE ČLANOVE Rukovostvo SDS u posjeti novom gradonačelniku Bijeljine
FOTO: SDS

Rekao je da svi narodni odbornici koji su dobili podršku naroda mogu očekivati njegovu podršku. Poručio je da interes građana Bijeljine treba da bude svima na prvom mjestu.

Kako je saopšteno iz SDS, Petrović se zahvalio Mirku Šaroviću, Milanu Miličeviću i Radi Saviću na dolasku i zato što što su mu tokom predizborne kampanje pružali svesrdnu podršku kao kandidatu za gradonačelnika.

– Bijeljina je u našim planovima bila prva adresa za posjetu, ali zbog činjenice da sam bio u izolaciji odmah nakon izbora morali smo prilongirati dolazak u Bijeljinu. Danas ponosno kažem, Bijeljina je odbranjena –  istakao je predsjednik SDS Mirko Šarović.

FOTO: SDS
FOTO: SDS

On je dodao da se, na primjeru Bijeljine, davanje prostora mladim ljudima, sa jasnom vizijom i programom, pokazalo ispravnim. Šarović tvrdi da je to put kojim će SDS nastaviti u budućnosti, kroz podmlađivanje i davanje šanse onima pred kojima je budućnost.

-Doktor Ljubiša Petrović će biti gradonačelnik svih građana Bijeljine. To je govorio u kampanji i siguran sam da će svoje obećanje održati. Danas razgovaramo o obezbjeđenju skupštinske većine za našeg gradonačelnika. Ta podrška treba da bude na onoma konceptu na kome je dr LJubiša Petrović dobio podršku građana Bijeljine, a to je Bijeljina jednaka za sve njene građana – rekao je lider SDS.

Šarović je naglasio da očekuje nastavak svih kapitalnih projekata za Bijeljinu i da će Petrović na tom putu imati njegovu punu podršku. 

Predsjednik Gradskog odbora SDS Bijeljina Tomica Stojanović zahvalio se svim građanima Bijeljine na podršci i najavio da će stranka još snažnije raditi u budućnosti.

-Ono što smo govorili tokom izborne kampanje se ostvarilo. Mnogi nisu vjerovali, ali mi u GO SDS Bijeljina jesmo. Neka građani znaju da ćemo ispuniti ono što smo u kampanji pričali i da naša obećanja neće biti sa prazna priča. Pozivam sve građane Bijeljine da nam priđu, znaju našu adresu. Želimo da damo priliku svima, a posebno mladim ljudima, da kreiraju budućnost našeg grada, ali i budućnost naše stranke u Bijeljini –  ponovio je Stojanović.

Prihvati notifikacije