Kultura

VRHUNAC KARIJERE Bili Zejn glumiće Marlona Branda u biografskom filmu

Američki glumac Bili Zejn mogao bi uskoro ostvariti ulogu karijere, budući da mu je pripala velika čast da u biografskom filmu o Marlon Brandu glumi jednog od najvećih glumaca svih vremena.

VRHUNAC KARIJERE Bili Zejn glumiće Marlona Branda u biografskom filmu
FOTO: PROFIMEDIA

Zejn koji je koproducent filma “Waltzing With Brando” izjavio je da je ovo jedan od nazahtjevnijih projekata na kojima je ikada radio, te dodao kako ništa od ovoga ne bi bilo moguće da nije upoznao Brandovog ličnog arhitektu Bernarda Džadža koji je tokom decenija poznanstva sa pokojnim glumcem bilježio najzanimljivije situacije iz njegovog života.

Bernard je svojevremeno za Branda projektovao jedinstven prirodni rezervat na jednom malom ostrvu nedaleko od Tahitija gdje je legendarni gluma želio provesti kraj života.

Upravo je ovaj poduhvat Bernardu donio svjetsku popularnost, a veći dio filma baviće se odnosom dvojice prijatelja, kao i periodom 70-tih godina kada je Brando glumio u nekoliko filmova koji su doživjeli potpuni fijasko.

Zejn je dodao kako će u narednom periodu otkriti imena glumaca koji će pored njega igrati u ovom filmskom ostvarenju, piše azra.ba.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije