Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

ZAPOSLENI U ŠOKU Sve kompanije Slaviše Krunića nastavljaju rad i nakon njegovog ubistva

Hronika
Autor:

Foto: Sector security/RAS Srbija

Vlasnik kompanija “Sector security”, “Žitopeka”, “Žitoprodukt”, “Sektor ADS” i “Sektor ZOS” Slaviša Krunić, te zaposleni Žarko Pavlović tragično su preminuli protekle noći, potvrđeno je iz ovih kompanija.

Obavještavaju poslovne partnere da će, kako se navodi, uprkos okolnostima, kompanije nastaviti rad i u potpunosti ispunjavati svoje obaveze prema poslovnim partnerima i zaposlenima.

– Rukovodstva i zaposleni uz punu odgovornost nastavljaju rad prema svim poslovnim aktivnostima –  navodi se u saopšenju uz saučešće porodicama stradalih.

Osim Krunića i Pavlovića u sinoćnoj pucnjavi ubijen je i Željko Kovačević iz Banjaluke, koji se sumnjiči da je jedan od napadača.

Kovačević je od ranije poznat policiji. Hapšen je u februaru 2011. godine u akciji “Strijelac”, a policija je na porodičnom imanju pronašla 452 predmeta za koja se sumnjalo da su ukradena.

Zbog toga je u međuvremenu osuđen prvostepenom presudom na pet godina zatvora.

Takođe, ranije je pravosnažno osuđen na 11 godina zatvora zbog razbojništva, a u KPZ Foča odležao je devet i po godina.

Nakon toga zbog provala je osuđen na pet godina zatvora, ali nije upućen na izdržavanje kazne jer mu Osnovni sud u Banjaluci  nije otkucao rješenje presude, zbog čega je jedan sudija disciplinski kažnjen.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO