Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

ŽIVOT ZVIJEZDE FUDBALA NA PLATNU Poznati glumac pravi film o legendarnom Švajnštajgeru

Kultura
Autor:

Foto: @FIFAWorldCup / Twitter

Til Švajger, poznati njemački glumac, producent i reditelj, radi na dokumentarcu o fudbalskoj zvijezdi Bastijanu Švajnštajgeru (35).

Oni su to nedavno potvrdili za njemačke medije, a sad su se već pojavile i prve fotografije ovog projekta. Dokumentarac bi trebao biti objavljen ove godine, a na fotografiji se vidi popularni Švajni s filmskom klapom.

Pored priče o uspješnoj nogometnoj karijeri, Amazon Prime Video takođe obećava “neviđene uvide u privatni život ovog čovjeka sa zelenog terena”.

Fokus će biti na njegovom braku s teniskom zvijezdom Anom Ivanović (32). Biće prikazano kako izgleda njegov život sa porodicom pored fudbalskog terena i nakon završetka karijere. Švajnštajger se oženio Anom Ivanović 2016. godine. Njih dvoje imaju dva sina, jednog od četiri mjeseca i drugog od godinu.

– Za mene je Bastijan jedan od najvećih njemačkih fudbalera koji je ikada postojao, a i vrlo je posebna osoba – rekao je Švajger.

Švajnštajger nazvao je Švajgera dobrim prijateljem.

– On je najbolji njemački filmski stvaralac i za mene je jedina osoba koja će učiniti da se osjećam dobro kad se bude pravio film o mojoj karijeri – izjavio je Bastijan Švajnštajger.

(Avaz)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO