Zabava

Anđela Đuričić uputila jasan zahtjev muškarcima "Ja nemam pare za to, ali on treba da mi kupi ako me voli" (VIDEO)

Otkako se vratila u rodni Herceg Novi i raskinula vezu sa rijaliti partnerom Zvezdanom Slavnićem, u javnosti se spekuliše da je Anđela Đuričić ušla u novi ljubavni odnos sa muškarcem iz Crne Gore, od kojeg je sada jasno tražila skupocjeni poklon kao znak ljubavi.

Anđela Đuričić
FOTO: ANDJELAADJURICICC/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Naime, Anđela je odnedavno ponovno aktivna na društvenoj mreži TikTok, te je tako sada objavila video snimak u kojem je imitirala Jovanu Jeremić i citira je.

Ova na snimku govori kako želi novi automobil, ali da, pošto za njega nema dovoljno novca, zahtjeva od dečka da joj, ukoliko je zaista voli, priušti skupocjeni automobil iz snova, prenosi Blic.

Anđela Đuričić poput Jovane Jeremić

Posted by Blic Zabava on Sunday, July 9, 2023

– Ja vozim “pandu” od 2.000 evra i voziću dok ne dobijem najnoviju mečku koju sam ja zamislila. Ja nemam pare za tu mečku, da se mi razumijemo, ali kad se steknu okolnosti, možda dobijem od novog tipa. Realno, on treba da mi kupi, ako me iskreno voli – govorila je Anđela aludirajući na riječi voditeljke Jovane Jeremić koja je pričala da od izabranika zahtjeva skupocjeni sat marke Roleks.

Anđela se nedavno i pohvalila svojim novim satom, koji u njenim klipovima koje snima često nosi na ruci.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije