reload

Zabava

Povukla se sa estrade čim je otišao iza rešetaka: Ovo je pjevačica sa kojom je Luka Bojović bio u tajnoj vezi

Luka Bojović i Danijela Vranić su navodno bili u tajnoj vezi tokom devedesetih godina prošlog vijeka.

Povukla se sa estrade čim je otišao iza rešetaka: Ovo je pjevačica sa kojom je Luka Bojović bio u tajnoj vezi
FOTO: MUP

U javnosti se godinama priča o njenoj burnoj vezi sa Acom Lukasom, međutim, njena najveća ljubav nije bio folker, već Luka Bojović, koji je jesenas deportovan iz Španije u Srbiju, posle čitave decenije provedene u tamošnjem zatvoru. Danijela Vranić se sa estrade povukla upravo prije deset godina.

– Bila je to velika ljubav i strast. Upoznali su se slučajno. Ona je odlijepila kada ga je videla. Tada je Luka bio opasan, moćan i jak, a ona popularna u gradu. Svi su željeli nju, a ona njega. Krili su da su vezi iako se to po beogradskoj čaršiji znalo. Voljela ga je baš jako, koliko se sjećam, nikoga kao njega i nije voljela. Dolazio je na njene nastupe, imao je posebno mjesto. Često su bili u velikom društvu, pa niko nije mogao da poveže da su zajedno. Retko ko zna ovu informaciju, samo mali broj ljudi, a i prošlo je dosta vremena od tada. Njih dvoje vode drugačiji život – priča izvor za “Kurir”.

Pročitajte još

Iako se nedavno pričalo da se Danijela vraća na estradu, od toga zasad nema ništa.

– Nema šanse da se ona vrati na estradu. To je za nju prošlost. Izbjegava javni život. Tu je ona u Beogradu, u svom stanu. Naravno, ide kod roditelja, ali više je u prestonici. Trudi se da bude neupadljiva. Uvijek je u opuštenom izdanju. Videli smo da se i Luka vratio u Srbiju i da izbjegava javni život. Po tome su slični. Znate te generacije, kao što su bile, teško da će se ikada ponoviti. Tada su se znali neki kodeksi i, kao što vidite, čak i emotivni život su čuvali samo za sebe, pa je samo mali broj ljudi bio upućen u to. Sada je to totalno drugačije – završava pomenuti izvor, prenosi Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu