Hronika

BRAĆA PANIĆ U ZATVORU Bahati "tatini sinovi" preko salona za masažu mjesecima PODVODILI DJEVOJKE, ovo je kazna koja im prijeti

Braća Uroš i Miloš Panić uhapšena su danas na aerodromu u Beogradu nakon što su doletjeli iz Crne Gore.

Braća Panić
FOTO: DRUŠTVENE MREŽE

Oni su u bjekstvu bili od 8. februara i to nakon što je otkriveno da su upravljali lancem prostitucije na više lokacija u Beogradu. Gotovo četiri mjeseca Panići su uživali u svom bjekstvu, o čemu svjedoče i brojne objave na društvenim mrežama.

Uroš i Miloš Panić uhapšeni su jutros na aerodromu u Beogradu po potjernici koju je za njima raspisao Viši sud u Beogradu na zahtjev Višeg javnog tužilaštva koje vodi istragu protiv njih zbog trgovine ljudima, potvrđeno je od više izvora.

Braća Panić
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ, DRUŠTVENE MREŽE-RINGIER KOMBO

Oni su u Beograd doletjeli iz Crne Gore i odmah će biti sprovedeni u Centralni zatvor.

Prijeti im i do 12 godina robije

Osumnjičeni su na internet stranici “Seksi-adresar” kao i u “Halo oglasima” imali brojeve telefona i ponudu da – zgodne, mlade maserske muškarcima nude usluge senzualne i tantričke masaže na različitim lokacijama u gradu.

Na ovaj način oglasi su postali dostupni neodređenom broju osoba, a za ugovaranje klijenata, odnosno vrijeme i mjesto dolaska, bila je zadužena Sonja L.

Cijene seksualnih usluga su, kako se sumnja, odredili osumnjičeni, pri čemu im je oštećena predavala 50 odsto ostvarene zarade, dok je drugi dio zadržavala za sebe.

Braća Panić
FOTO: DRUŠTVENE MREŽE

Takođe, sumnja se da je Vuk S. preko javnog profila na društvenoj mreži “Instagram” nudio posao u cilju zapošljavanja novih “maserki”, nudeći besplatnu obuku i dobru zaradu, uz smještaj i jedan obrok.

Pročitajte još

Podvodili pet prostitutki za od 3.500 dinara (oko 35 evra)

Kako izvor objašnjava, za osumnjičene je radilo najmanje pet prostitutki koje su podvodili za od 3.500 dinara (oko 75 evra) do 12.000 dinara (oko 120 evra), a dio zarade, koji je bio većinski, predavale su Vuku S., baš po kafićima i ugostiteljskim objektima u Beogradu.

Tužilaštvo nastavlja da preduzima dokazne radnje protiv nadevenih osumnjičenih zbog krivičnog djela Posredovanje u prostituciji na štetu još dvije djevojke.

Za krivično djelo Trgovina ljudima zaprijećena je kazna zatvora od tri do 12 godina, a za krivično djelo Posredovanje u prostituciji kazna zatvora od šest.

Kum braće Panić
FOTO: FOTO:ROSPANIC98 / TIKTOK

Podvodili djevojke na više lokacija u Beogradu

Podsjetimo, braći Panić istražni organi izgubili su svaki trag još 8. februara ove godine kada je otkriven njihov prljavi biznis – podvodili su djevojke na više lokacija u sred Beograda.

Iako su se prvobitno teretili za posredovanje u prostituciji, ubrzo je pokrenuta i istraga zbog trgovine ljudima protiv ove dvojice braće, ali i finansijska istraga jer su, kako se sumnja, od podvođenja djevojaka zaradili ogromne cifre.

Stan u kojoj su braća Panić podvodili djevojke
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RINGIER

Prema naredbi o sprovođenju istrage osumnjičeni su od neutvrđenog dana do 16. oktobra 2023. godine, po prethodnom dogovoru, dovođenjem u zabludu oštećenu vrbovali u cilju vršenja prostitucije i seksualne eksploatacije, piše Blic.

Naredbom za sprovođenje istrage za trgovinu ljudima i posredovanju u vršenju prostitucije se osim braće Panić terete i Ivan Z., Vuk S., Sonja L. i David L.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu