Politika

Crnadak opleo po Košarcu “Pusti šuplju priču, bolje ti je da ćutiš”

Hajde, Košarac, pusti šuplju priču. Ako je takvu ozbiljnu stvar slagao ministar odbrane, smijenite ga!

Igor Crnadak
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RINGIER

Ovo je poručio potpredsjednik PDP i šef Kluba poslanika te stranke u Narodnoj skupštini Republike Srpske, Igor Crnadak, reagujući na današnju izjavu visokog funkcionera SNSD Staše Košarca da bi ministar odbrane BiH Zukan Helez trebao da se “javno i lično izvini predsjedniku Dodiku”.

Helez je, podsjećamo, ranije izjavio da ima informaciju kako se Dodik, navodno, priprema da pobjegne iz BiH.

Hajde, Košarac, pusti šuplju priču.Ako je takvu ozbiljnu stvar slagao ministar odbrane, smijenite ga!Ima dovoljno…

Posted by Igor Crnadak on Wednesday, September 20, 2023

– Ima dovoljno ruku, ako ne folirate. Do tada, vjerujem Zukanu. By the way, reci nam, je li ti na sastanku OSA potvrdila i da je opozicija tražila od Šmita da smijeni Dodika? Je li potvrdila da 50 britanskih specijalaca dolazi u pomoć opoziciji, da je prije neki dan Una Rajan donijela novac iz Londona opoziciji, kao što kažu SNSD i RTRS? Ili da 1000 iranskih špijuna kupuje zemlju u Lijevču, pored Dodikove? Šta kažu u OSA, jesam li ja stvarno tajni agent britanske službe, kao što tvrdi SNSD i RTRS – objavio je Crnadak na Fejsbuku.

Pročitajte još

On je Košarca takođe pitao da li je OSA potvrdila da je CIA pred izbore dala 10 miliona dolara predsjedničkom kandidatu opozicije?

– I tako dalje… Bolje je da ćutiš. Da je pravde, vi biste se trebali izvinjavati do kraja života – zaključio je Crnadak.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije